torstai 17. marraskuuta 2016

Isänpäivän kuvia ja maanantain rentoilua
Sunnuntaina oli isänpäivä, aamulla isi oli kerennyt herätä ensimmäisenä, joten kun Jemina heräsi, tuli meillä hoppu antaa lahjukset isille. Jemina oli tehnyt aivan ihanan avaimen perän isille, nämä on minusta ihan parhaita, lasten itsetekemät lahjat. Toisena lahjana pakettiin sujahti isille (ja papallekkin) Aloe vera pohjainen alkoholiton after shave, oppisikohan Jani jo käyttämään tällaista, voidemainen mukavan tuoksuinen pride pitää kyllä itsekin kokeilla :D 

Käytiin minun isän ja äidin luona syömässä ruokaa ja kakku kahvilla. Papalla on aina ollut uskomattomat unenlahjat, ihan sama onko talossa kuinka monta ääntä pitävää lasta, hän nukahtaa jos väsyttää, välillä käy hereillä ja taas sammuu. Elämäni miehet, niin tärkeitä niin rakkaita. Äiti ja isi asuu äidin isän ja äidin vanhassa talossa eli minun mummolassa, taloon ei ole tehty remonttia hyvään aikaan, yläkerran pienen pieni vessa on vaan niin symppis, aivan ihana ja nyt vasta huomasin, samaa raita tapettia kuin meillä kodinhoitohuoneessa, eri värillä vain! 


Maanantain aloitin aamun rauhallisesti, heräsin aamulla aiemmin, että kerkesin laittaa lapsille vaatteet valmiiksi, heräilin rauhassa. Latasin varmaan kuukausi sitten puhelimeen Smiling mind apin, mindfulness apin avulla voi rauhoittua ja oppia keskittymään paremmin. Aamulla tein yhden harjoituksen, pitäisi muistaa useamminkin ottaa aikaa, rauhoittua ja tutkailla itseään, tyhjentää joka paikaan ryntäävä mieleni. Sovelluksen kieleksi ei saanut suomea, mutta hyvin toimii englanniksikin, tulee keskityttyäkin paremmin! 

Töiden ja hoidon jälkeen otettiin rauhalliseti tyttöjen kanssa, katottiin vähän telkkua, kisuttiin, oltiin vain, ihana kun tytöt haluaa vielä olla niin paljon lähellä ja sylissä, ihan parasta. Amandalla on tullut kova into tehdä palapelejä, hienosti osaa tehdä jo, välillä vain tahallaan kokeilee palaa joka paikkaan. Jeminan kanssa oli enemmän aikaa tehdä ja muistaakseni Jemina oppi jo nuorempana tekemään palapelejä yksin, tosi mukavaa että Amandallekkin on tullut into oppia ja keskittyä! Tehtiin myös taikataikina ja tehtiin vähän koristeita, nyt mietitään maalattaisiinko vai jätetäänkö nuin.  Tiistai olikin yhtä juoksua, mutta siitä vaikka huomenna, nyt häätyy painua pehkuihin, huomenna taas aikainen herätys ja ihana perjantai, tietää että seuraavat päivät on vapaata, kun jaksaa vielä perjantain tehdä töitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti