sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Karamellien tekoa

Niin mie torstaina vielä innostuin kokeileen karamellejä, ohjeen löysin dansukkerin  sivuilta, purkki on itse tuunattu. Purkit on maalattu kalkkimaalilla, toisen purkkiin laitoin teipillä sydämmen, jonka otin sitten purkista teipin pois, jotta sisältö näkyy. Isompaan purkkiin liimasin modge podgella servetistä sydämmet ja lisäsin rusetin korkkiin. 

Perjantaina lähin töihin vaikka kuume edellispäivänä seilasi, mutta lämpöä oli vain vähän. Aamulla päätin että töihin on mentävä, jotain touhuan kotona kuitenki, en osaa olla paikallaan. Illalla kävin töissä ostoksilla ja voin vain ihailla valmista tilaa, jonka kollegat oli saanu viimeisellä tunnilla avattua, wau! Kannattaa käydä katsomassa, mitä keittiöosastolla IKEA Haparannassa on saatu aikaiseksi :) 
Lauantaina aamusta ihasteltiin kuurankukkasia ikkunasta, niin kauniita! Meidän perheen ihan lemppari tuote Foreveriltä nyt on ollut Bee Propolis! Sain vinkin kollegalta että tämä tuote on ihan must flunssa aikana, kiitos vinkistä! Mieskin popsii näitä, vaikka aluksi epäili! 
Mie olen tehny Facebookkiin sivut Niinan Aloe Vera, käyhän tykkäämässä niin saat lisää vinkkejä tuotteista ja yrityksestä! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti