lauantai 19. marraskuuta 2016

Minun kuva pääsi lehteen!




Keskiviikkona postista tupsahti Forever Magazine, piti heti ettiä oliko minun kuva päässyt lehteen, siellähän se komeili, muiden ihanien kuvien keskellä. Saatiin edellisen lehden mukana aloe kuvitus, jonka oli tehnyt Linda Lovisa Frenqvist, jaoin kuvan instagramissa ja Forever pyysi lupaa saada julkaista kuva, ihana yllätys, tuli niin iloinen mieli!




Keskiviikkona vaihdoin punaiset verhot jo ikkunaan, tuomaan vähän jouluista tunnelmaa, nämä verhot on niin mieleiset, Rustasta ostettu jo varmaan kolme vuotta sitten, ei tarvitse heti joulun jälkeen ottaa pois! Minusta punainen on joulun väri ja sillä sa ihanasti väriä, muuten aikavärittömään sisustukseen! Jouluvaloja laitoin vähän torstaina jo esille, kranssit eivät ole liian jouluiset, tähtiä en vielä halunnut laittaa ikkunaan. Tyttöjen huoneeseen laitoin lasipurkkiin vanhan sydän valosarjan kaapin päälle.



Eilen käytiin ystävän luona Nosh-vaatekutsuilla, olipa ihania vaatteita, kuoseja, laatu<3 En aikaisemmin ole käynyt kuin pareilla vaatekutsuilla (MenadI), kutsuilla on niin ihana käydä, ostopakkoa ei ole, näkee ystäviä, saa kahvitella ja nytkin emäntä oli leiponut herkkuja, minun suosikki oli pesto-fetapiiras. Varasin itselle kans kutsut. 
Onko Nosh sinullekkin uusi tuttavuus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️