tiistai 24. tammikuuta 2017

Vaatekaappien järjestystä Kon Mari -tyyliin!

Eilen yöllä flunssainen nuorimmainen tyttö nukahti omaan sänkyynsä, mie vieressä, jotenkin aavistin että yöllä tullaan kuulemaan kovasti yskintää ja sitä saa mitä tilaa! Yritin kaikkeni että tyttö ei yskisi enää, kosteutukseen Ufox-höyritin päälle, kosteutussumutetta nenään, Vickiä rintaan ja jalkapohjiin, aukaisusumutetta nenään, hunajaa kurkkuun, pastillia... onneksi sai välissä kuitenkin loppujen lopuksi nukuttuakin. Ylimmäinen kuva kertoo aamun fiilikset ja sohvalta ei millään meinannu päästä! Sitten muistin tuttavani julkaiseman kuvan tytön vaatekaapin laatikosta, hän kun oli saanut Konmari- kirjan joulupukilta, tässä vaiheessa häätyy toeta että mie olen vähän ulkon tästä konmarituksesta :D Mutta tätä vaatekkaappien järjestelyä Kon Mari tyyliin oli pakko kokeilla! Nyt lapset näkee mikä on missäkin, eivätkä myölerrä joka kerta jokaista laatikkoa nurin niskoin! Laatikoihin mahtui paljon enemmän vaatteita, huippu juttu, oma osa vaatekaapista vielä järkkäämättä! Meillä on lasten vaatteet ja omat vaatteet jääny alakerran isoon makkariin, sillä uskon että lapset vaihtaisi vaatteita muuten ainaki neljä kertaa päivässä. Minun, miehen ja vanhimman tytön vaatteet on ihanan isossa IKEAn PAX-vaatekaapissa joka on 3 m leviä <3 ja nuorimmaisen tytön vaatteet on IKEAn MALM mustanruskeassa lipastossa. Kunhan tytöt kasvaa saavat he yläkerran huoneet omiksi ja me muutama takas alakertaan.
Niin paljoa en kuitenkaan ole alkanut Konmarittaan etten haaveisilisi ostavani uusia vaatteita, kannattaa käydä tsekkaamassa Ellos alennuskoodi ja Zalando alennuskoodi

Makeaa haluttaa ihan mahottomasti, muttei millään halua syyä lisättyä sokeria, joten tekaisin raakapalloja, taateli tuo mukavasti makeutta! Minun piti aloittaa terveellisempi elämä maanantaina, mutta kun ei saa nukkua kunnolla ja ittelläki vaivaa pieni lentsu, en usko että minusta olisi vastustamaan kiusauksia, joten aloitama kun aika on sopiva! 

Raakapallot

12  Taatelia
2/3 Kupillista kaurahiutaleita
1    Kupillinen saksanpähkinöitä
      Loraus vaniljauutetta (ei pakollinen)
      Kookosöljyä (loraus, ei pakollinen)

Hienonna kaurahiutaleet ja pähkinät sekaisin sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Muusaa taatelit mössöksi ja sekoita sekaan! Laita vähän vaniljauutetta antamaan lisää makua. Jos rakenne massassa on liian kuiva lisää loraus sulatettua kookosöljyä! Kierittele esim kookoshiutaleissa! Säilytä jääkaapissa! Nams! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti