tiistai 17. tammikuuta 2017

Kokeilussa Konjac sponge

Olen kuullut aiemmin puhuttavan ihonhoidon ihmesienistä, mutta en ole ajatellut sen enempää. Minulla on atooppinen ihottuma, joka puhkesi uudelleen esikoisen syntymän jälkeen, toisen lapsen jälkeen paheni entisestään. Ihottuma keskittyy kasvojen, kaulan ja pakaroiden iholle, enää iho silmien ymärillä ei ole turvonnut niin kuin pari vuotta sitten. Toisinaan varsinkin oikean silmän alla oleva iho alkaa kuivaa ja on todella punainen, kuten juuri nyt. En ole enää pitkään aikaan uskaltanut käyttää muita tuotteita kasvoillani, kuin tuotteita jotka olen kokenut iholleni hyväksi, jo pelkkä toiselta lainattu kasvovoide voi laukaista reaktion herkentyneellä ihollani ja se ei ole kaunista katsottavaa.

Sovimme Punnitse ja Säästä Tornion liikkeen kanssa yhteistyöstä, jolloin Tarjan kanssa mietimme että voisin testata uutuus proteiini-patukoita ja kirjoittaa niistä, löysin liikkeestä ihanasti paketoidun Konjac sienen, uutta teetä ja papupastaa lisäksi ja lupasin näistäkin tuotteista kirjoittaa blogiini.
Ihan ensiksi tuotteista oli sunnuntaina illalla kokeiltava puhdistussientä, valitsin Konjac sienistä Laventeli -sienen, jonka mainittiin olevan hyvä herkälle iholle, erinlaisia sieniä Ekovistalla on lisäksi Kurkuma (ikääntyvän ihon puhistukseen), Vihreä tee (kaikille ihotyypeille) ja Bambuhiili (rasvoittuvalle- ja sekaiholle).

Ensimmäisellä kerralla sientä kannattaa liottaa n.3-5 minuuttia, kerkeää imeä tällöin tarpeeksi vettä itseensä ja muuttuu ihanan pehmoisaksi, sienen kanssa voi käyttää puhdistusainetta, mutta mie ajattelin että pesen meikit ekana pois ja sitten puhdistan sienellä. Hyväksi kasvojenpuhdistus tuotteeksi itselleni olen huomannut aloe vera pohjaisen saippuan, joka puhdistaa myös vesiliukoisen meikin pois. Jo ensimmäisen kerran jälkeen tunsin että kasvojen iho oli sileä kuin vauvan pylly, aivan ihanan kimmoisa iho. Ekovistan sienet on 100 % ekologisia, joten käytön jälkeen (suositellaan vaihdettavaksi 4-6 viikon jälkeen uuteen) voi heittää kompostiin. Ihastuin kovasti tuotteeseen, kannattaa kokeilla, kirjoitan pitemmän käytön jälkeen kuulumisia, minkälaisia tuntemuksia tuotteesta on silloin, mutta vahvasti uskon jo näin lyhyen tuttavuuden jälkeenkin että sienet on tulleet jäädäkseen minun ihonhoitorutiiniin.

Yhteistyömme Tornion Punnitse ja säästä liikkeen kanssa lähti liikkeelle, kun huomasin Tarjan laittaneen Facebook ryhmään kyselyä, mitä me asiakkaat haluaisimme Punnitse ja säästä liikkeessä olevan ja kertoi samassa että hän harkitsee Tornion liikkeen sulkemista Rajalla kauppakeskuksesta, hän antoi meille asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa mahdolliseen lopputulokseen, mikä on mielestäni mahtavaa. Toivottavasti moni huomaisi kivijalkaliikkeet ja kävisi niissä, kuten huomattiin esim. Seppälän kohdalla, mitä vain voi sattua ja koska vain. Jos tykkäätte käydä Punnitse ja säästä liikkeessä suosittelen käymään siellä ja ehkä voisitte vaihtaa jopa muutaman sanan myyjän kanssa, jos teillä on jotain kehitysideaa ja muuten vain. Kohta meille käy niin että saahaan asioida Kemin liikkeessä, kuten välissä saimmekin tehdä, kun liike Torniossa oli kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti