torstai 12. tammikuuta 2017

Handels årsmöte Luleå

Tiistaina heräsin hyvissä ajoin, söin aamupalan rauhassa ja kerkesin vähän raottaa tuoreinta Forever magazinea, kuva on jo edellisillalta teekupposen äärestä. Pakkasin rinkaan kaiken tarvittavan kahden päivän Luulajan reissua varten, tiedossa olisi bussissa istumista ja lisäksi pitkä päivä koulutuksia ja luentoja, joten heitin repun selkään ja lähdin kävelemään työpaikkaa kohti. Vaikka ilma ei ollutkaan mitä ihanin, niin silti oli todella mukava kävellä rauhassa töihin. Työpaikalla odottikin muutama reisuunlähtijä valmiina bussia. Varttia vailla 8 ruotsin aikaa, bussi saapui ja matka alkoi, mukaan saapui Handelssiin kuuluvia jäseniä myös Coopista, K-raudalta ja Rustasta. Luulajassa tapahtuma ja yöpyminen tapahtuma oli Clarion Sense hotellissa, joka sijaitsee ihan keskustassa. Ihastuin aulassa jo paikan tunnelmaan ja sisustukseen, aivan ihania valoja <3, mutta eniten taisin ihastua graafisiin materiaaleihin, kaikki oli mietitty alusta loppuun asti, puukynissä oli ihania tekstejä esim. CLARION LOVES NOTES AND NOVELS ja CLARION LOVES TO SAY IT WITH WORDS. Kirjoitus paperissa jatkui sama graafinen, samoin kuin lapussa jossa luki kenelle ryhmälle huone oli varattu. Sama graafinen ilme jatkui huoneessa, josta en kerinny ottaa yhtään kuvaa :( Huonekaverilla oli migreeni ja oli kerenny käydä räjäyttään huoneen, niin ei sieltä kauhian nättiä kuvaa olisi saanutkaan.
Ruotsin puolella liitot ovat aktiivisempia kuin Suomessa, tämä Fackmöte (liittokokous) järjestetään kerran vuodessa ja ihan kuka vain liittoon kuuluva saa osallistua tapahtumaan, matkat maksetaan, ruokaa saa yllin kyllin (kahvit, lounaat ja illallinen) ja yöpyminen maksetaan. Päivät ovat aika täysiä koulutuksineen, mutta niistä sai hyvin uutta tietoa joko liittoon liittyen, vakuutuksista, eläkeestä, jopa huumeista työyhteisössä ja miten aika ei riitä- koulutus.Kuvia aulasta, ensimmäinen asia mihin kiinitin huomiota oli nämä isot aulassa olevat pyöreän muotoiset valaisimet, niitä oli eri kokoisia ja niissä vaintui väri, lumoavaa! Aulassa oli ihana oleskelutila, erilaisine nojatuoleineen ja tekotakkoineen, Alempi kuva pallovalaisimista on portaikosta.Ihania tauluja teketeineen löytyi eri hotellin kerroksista. Tämän taulun löysin konferenssikerroksen kahvihuoneesta, myös valaisimet oli kahvihuoneen katossa.


Ruokatauolla käytiin pikaisesti kiertelemässä lähikauppja ja Vilan liikkeessä ihastuin tähän jakkuun, väri ei ihan ollut sellainen mitä minulla yleensä näkee päällä, mutta juuri tähän väriin ihastuin. Jätin jakun kuitenkin kauppaan sillä reissulla. Illalla meillä oli pari tuntia vapaata aikaa, ennen illallista. Käytiin ostamassa vähän viiniä illaksi, jolloin oli tarjoitus viettää porukalla aikaa ja kävin ostamassa jakun joka kummitteli mielessä, mietin että se joko jää käyttämättä tai sitten sitä käyttää paljon. Nyt jakku on toista päivää päällä.


Illallisella saimme härkää ja perunapaistoksen, nams. Jälkiruualla oli suklaata suklaalla, vadelmamelbaa ja terttu viinimarjoja. Ja jälleen kerran ilme tarttui valaisimiin, kerrassaan ihastuttavia valaisimia oli koko yläkerran raintola kerroksen katto täynnä (kolleega googletti ja sanoi että yksi maksaa vajaa 12 000 kr :O). Ilta meni nopeasti hyvässä seurassa, vähän viiniä ja juttua riitti. Meiltä töistä oli vain 3 miestä ja naisia moninkertaisesti :) Hyvin miehet viihtyi kuitenkin naisseurassa. Facebookin messenger piippasi kun työt teki ryhmäkeskustelun, jossa jaettiin missä huoneessa kukakin nukkui, missä huoneessa ollaan ja kuvia tunnelmasta. Olihan meillä mukavaa.

 
Seuraavana päivänä kaikki oli vähän väsyneitä, mutta kaikki kuitenkin oli viimeistään kahdeksalta aamupalalla, hotelli aamupala, vähän luxusta, ei tarvinny koko ajan nousta pöydästä antaan jollekki jotaki ja niin paljon kaikkea hyvää. 8:30 aloitettiin jo päivä. 14:40 lopetetiin, otettiin kaffit ja 15:00, bussi tuli noutamaan hotellin eestä, vaikkakin väsytti niin uni ei tullut, ilma oli aika hurja.
Kiitos ihanasta reissusta, varmasti ensi vuonna uudestaan. Ps mie hukkasin jo minun paperin, mihinhän kaikkeen mie kokouksessa lupauduin :D

Mukavaa Torstai iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti