tiistai 29. syyskuuta 2015

Aikainen lintu madon nappaa!





Aamulla oli jo pakkasta muutamia asteita. Amanda oli eilen aivan ihastuttavaa ostos seuraa, piti illalla käydä uusi käynti IKEAlla, tytön fyndistä löydetyssä sängyssä ei tietenkään ollut säleikköä. Amanda ei kotona enään suostu rauhoittumaan päiväunille, ennen oli niin helppo, laittoi vain petiin ja sinne nukahti. Joten eilen IKEAlla sai väsynyt tyttö kunnon itkupotku raivarit, huhhuh! Nukahti autoon seitsemältä, kun ajettiin kotiin, kotona ei antanut ottaa takkia pois, joten tänään noustiin ennen kuutta ylös. Ulkona oli ihanan pinkkiä. 

Jeminan sänkyyn saatiin ala laatikot kasaan aamutuimaan, kaalilaatikon laitoin seitsemän jälkeen uuniin ja pyykkiäkin kerettiin pestä koneellinen. Sitten tulikin kiire viemään tytöt hoitoon ja itse töihin.






Amanda sai Jeminan vanhan sängyn, kun Jemina sai uuden sängyn. Yläkerran lattia odottaa uusintaa, joku vaalea olisi kiva. Mie rakastan meidän yläkerran kattoa ihanan rouhea, näkyy isoja nauloja ja puun epätasaisuutta. Vallilan ihanat angry birds kankaasta tehdyt verhot on vieläkin niin mieluisat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️