sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä

Hei, ihanaa sunnuntaita ja isänpäivää. Meillä alkoi aamu makeasti, kun nostettiin kakku pöydälle, harvoin alkaa aamu näin, luksusta. Kakun ostin kaupasta, ei jaksanut nyt alkaa leipomaan, niin pitkiä työpäiviä ollut nyt, Jemina halusi isänpäiväksi prinsessakakun, tykkää niin syödä koristeet kakusta. Itsekin sallin itselleni pienen pienen kakun palan, vaikkakin kropan puhdistuskuurilla olen.
Oli liian makeaa, Jemina sai syödä pääliset :) Sitten pitikin lähteä töihin, pitää huomenna käydä moikkaamassa omaa isiä<3



Päivät menee ihan hirmu nopeasti, nyt on jo viides päivä menossa puhdistuskuurista, huomenna olisi taas mittaus. Aamulla piti kuitenkin uteliaisuutta käydä puntarilla 62 kg näytti, en muista koska olisin ollut näin keveä. Olo on aivan huippu, energinen, virkeä, housut mahtuu jalkaan vaikka on kalsarit alla, 4 kg tippunut paino. Eilenkin jaksoin töiden jälkeen alkaa jäjestämään kämppää, kun jokapaikka oli mullin mallin. Normaalisti jos pääsen kahdeksalta töistä menen keittiöön laittamaan iltapalaa jonka jälkeen jaksan vain käpertyä sohvan nurkkaan. 


Eilen aamulla huomasin että puhdistuskuuri todella toimii, naama täynnä näppyjä. 


Illalla laitoin Marine Mask naamion Foreveriltä kasvoihin, pesun jälkeen laitoin gelly + propolisvoide seoksen kasvoille ja tänä aamuna kasvot olivatkin huomattavasti paremmassakunnossa. Aivan huippuja tuotteita meillä myynnissä!!

Tässä kuussa minulla on tarjous Valitse 3 maksa 2 kaikki tuotteet, joten kipin kapin minun nettikauppaan hankkiin laadukkaita joululahjoja ;) www.myaloevera.fi/niinasahlman



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️