maanantai 9. marraskuuta 2015

Clean 9 -ohjelman kuudes päivä ja tuloksia


Oma tekemää cuacamolea, bataattia, paistettua sipulia ja lihaa, nam, ilman suolaa ja silti maistuvaa.


Päivä kuusi alkaa mittaamisella, senttejä kropasta on kuuden päivän aikana karissut 13,5 ja painoa 4,1 kg. Aika huimia tuloksia, kyllä voin vain suositella C9-ohjelmaa kaikille, jotka haluavat puhdistaa vartalonsa kuona-aineista ja karistaa ylimääräisiä kiloja jokusen. Kenties sinulla on jenkkakahvat tai pömppä maha, joille haluat antaa kyytiä, tietenkin jatko on sinusta kiinni jatkatko terveellisesti, vai syötkö epäterveellisesti? Ei ne kilot itsestään pysy poissa. Jännä että vaikka ohjelmassa ei syödä hirveästi, energiaa ja virtaa riittää, tietenkin se johtuu osaksi siitä ettei laita kroppaan ylimääräisiä E-koodeja, suolaa, sokeria ja valkoisia jauhoja. 

Tänään on vapaapäivä, keretty käydä jo räpimässä ulkona, kuten kuvasta näkyy, Amanda oli ulkoilun jälkeen hieman märkä ja tyttöjen haalarit sai laittaa suoraan pyykkikoneeseen. Sitten käytiin muutamia paketteja viemässä postiin ja matkahuoltoon, jonka jälkeen käytiin kaupassa. Odotellaan jos anoppi tulisi käymään kylässä kun Jemina oli eilen soittanut että on kova ikävä, sitten pitäisi mennä käymään omaa isää moikkaamassa ja viemässä tyttöjen tekemä kortti, eilen ei jaksanut töiden jälkeen lähteä enään kylään, vaan aloin siivoilemaan  :D Tykkäsiköhän pappa Batman boxereista ja t-paidasta. 



Illalla tuli tuunattua muutama uusi kynttilä, nut pitää toinen kyllä uhrata ja kokeilla miten palaa, olen saanut muutamilta kyselyitä, että eihän syty servetti tuleen, tsekataan! 

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️