torstai 26. marraskuuta 2015

Mie ja tekniikka






Toissa aamuna aloin tekemään sokerimassasta koristeita, mutta kännykkä jäi yläkertaan, näpsin kuvia pokkarilla. Noh, mies päivitti koneen windows 10, enkä mie saa kuvia ladattua koneelle. Mie koitan saaha ne joku päivä tänne näytille. Anterksi kun en ole kerennyt kirjoittelemaan blogia, vasta oli töitä seitsämän päivän putki, välissä yksi vapaa ja taas töitä. Eilen menin laittaan lapsia nukkumaan ja nukahdin itsekin ennen klo 10, taisi väsyttää. 

Ainoalle vapaapäivälle olikin hommaa, Amandalla hammastarkastus, kaverin luona teehetki, mummolaan leipomaan pipareita ja Jeminan jumppa. Tytöt on nyt molemmat käyneet hammastarkastuksessa, eikä kummallakaan mitään moitittavaa hampaissa, aivan huippu homma. Meillä on nyt helmikuusta asti pesty koko perheen hampaat Foreverin Aloe vera Bright hammastahnalla, ylälinjani Anu kertoi minulle fluorin myrkyllisyydestä (hermostomyrkkyä) ja siitä että se kertyy kehoon, en mie halua sellaista käyttää itseeni saatikka lapsilleni jotka vielä nielevät tahnaa. Ennen kaikilla oli oma hammastahna tuubi, nyt kaapissa on vain yksi joka sopii koko perheelle, jopa lemmikki koiralle tai kissalle, jos sellainen kodista löytyy. Mummo (minun äiti) tekee aina oman piparitaikinan, josta saa lapsenlapset käydä leipomassa omat piparit, Amanda ei kovin montaa jaksanut leipoa, taikina maistui niin hyvälle ilman paistoakin. Jemina jaksoi vähän reippaammin, onneksi oli kaksi aikuista leipomalaverina, on melko nopeita kavereita nuo lapset ja kumma että muotti on kiva lyödä heti ensimmäisenä keskelle taikinaa. 

Viikonloppuna olisikin taas ohjelmaa tiedossa, huomenna pitäisi alkaa leipomaan, mies täytti tänään 40 ja ajateltiin lähisuvulle ja muutamalle kaverille pitää kahvittelut ja istua iltaa. Mieheni on niin huono käymään missään, nyt onkin sitten huomenna työporukalla menossa syömään (ainakin) ja lauantainameillä kemut. Sunnuntaille on yhdet meikkikutsut ja toiset vähän salaisemmat kemut, kuvia tulee sitten :)

Katselin viimekesän reissukuvia, ai että oli lämmintä ja kivaa, matkakuume iskee! 

Mukavaa viikonjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️