maanantai 30. marraskuuta 2015

Ja vettä sataa












Viikonloppu hujahti nopeasti ohi, lauantaina oli miehen synttäri kahvittelut tytöt sai päättää millä värillä kermakakku koristellaan. Päivä meni nopeasti, tytöt lähti anoppilaan yöksi, istuttiin iltaa meillä, sain tavata pikkuveljen kaverin ;) oli mukava tavata Iida. 

Sunnuntaina olikin ohjelmassa meikkikutsut, Anu ajeli Rovaniemeltä taas Tornioon, käytiin minun alalinjan alalinjalle pitämässä ihanat kutsut, kiitos emäntä, vieraat ja Anu. Tämä on mukavaa, kun tapaa uusia kasvoja ja sitten vanhoja tuttuja, keitä ei ole nähnyt milloin lienee viimeksi. Kutsujen jälkeen oli tiedossa baby showerit minun isosiskolle joka ei kyllä yhtään osannut arvata miksi tultiin porukalla sisään, meikä toimitti kakun, otin kuvia tekovaiheessa mutta ne on vieläki pokkarilla, en ole saanut aikaseksi perehtyä miten saan siirrettyä net koneelle. Tytöt toi mahottomasti tarjoiltavaa ja suunnittelivat jotain ohjelmaakin, itte olin vähän väsy ja miehellä hommia, niin karkasin kahvitteluiden jälkeen. 

Kotia tultuani kokeiltiin vähän syödä, nuorimmaisella ei maittanut ruoka, tässä vaiheessa jo aavistelin että olisiko vatsatauti tulossa, kohta oltiinkin vessassa oksua tytöllä päällä ja äitillä. Raukalla yöllä unet oli maksimissaan puoli tuntia, unet jäi melko vähälle. Yöllä pyrytti lunta ja kohta se muuttuikuin vedeksi, tylsää, mie kaipaisin jo pysyvää lumipeitettä, vähän valoa tähän kaamokseen.

Mukavaa alkanutta viikkoa, huomenna saakin aukaista ensimmäisen kalenteriluukun :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️