tiistai 17. marraskuuta 2015

Pitkä vapaa viikonloppu



Lauantaina oli kauppakeskuksen pikkujoulut, olenhan mie vielä tänä vuonna käynyt töissä siellä, joten sinne siis, mietin kyllä muutaman kerran lähenkö, Amandalla nousi taas kuume. Anoppi haluai kuitenkin ottaa molemmat yöksi ja mies meni töihin, joten olihan se lähdettävä. Juhlissa on aina joku pukeutuminen, tänä vuonna oli halloween teema, harmi kun suurin osa yleensä jättää pukeutumatta teeman mukaisesti. Tänä vuonna olisi ollut niin laaja skaala pukeutumisessa, tai edes meikissä. Me KappAhlin tytöt aina vedetään kuitenkin teeman mukaisesti, tänävuonna me oltiin supersankareita, oli kolme supernaista, meikä bätgirl, Ninja oli wolwerinen klooni :) Taikuri veti hienon esityksen, hyvän ruuan jälkeen, komeat vaatteetkin siltä löytyi virallisten taikurivaatteiden alta, ihana jumpsuitti, jonglöörasi viimeiseksi kahdella pallolla ja käynnissä olevalla moottorisahalla. Olihan meillä hauskaa, Ninjan kanssa oltiin valomerkkiin asti, kiitos tytöt ihanasta illasta! 


Nykyaikaa, meidän nörtit! 


Sunnuntai iltana oli vähän nuutunut fiilis, mutta ei onneksi sen kummempaa, haettiin tytöt kotiin, mummo oli saanut Amandan päivä unillekkin. Illalla katsoin terminaattorin kynttilän valossa :D Jeminallekkin nousi vähän kuumetta ja Amandalla oli vieläkin kuumetta, katselivat videoita vieressä tableteista.



Maanantai aamuna meillä oli valkoinen maa, meillä kävi minun vanha luokkakaveri kylässä ja sain uuden kollegan :) äiti ja isäkin kävivät kahvilla. Käytiin Amandan kanssa kiertelemässä pitkin Marielundin katuja, yrittäen pientä päiväunille, Amanda kuitenkin nukahti vasta illalla kaupalla käydessä. Illalla syvennyin Lekmerin sivuille ja tilasin lasten joululahjat, ehkä vähän liikaakin tuli ostettua! 

Kohta töihin! Ihanaa viikonjatkoa! 

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️