keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Mitä sinä haluat elämältä?

Tämä ajatus on pyörinyt tänään minun mielessä, mie haluaisin tehdä enemmän töitä Foreverin parissa, haluaisin auttaa muita saavuttamaan terveemmän vapaamman elämän. itse haluaisin vapaamman elämän, enkä työtä joka sitoo minut kiinni johonkin paikkaan ja aikaan, haluaisin matkustella. Mutta samalla pitää myös myöntää itselle että on ansaittava rahaa, jotta voi elää, haluaisin antaa enemmän aikaa Foreverille, joka voisi poikia suurempia tuloja, mutta tällä hetkellä palkkatyö vie vain voiton ja suurimman osan minun ajasta, lapset on pieniä, heidänkin kanssaan on vietettävä aikaa, muuten huomaa, että he ovat jo kasvaneet isoiksi eikä halua olla äidin kanssa. 





Tänään askarreltiin ensimmäiset joulukortit, aika moinen monenkirjava korttipino tulikin valmiiksi, ruoan syönnin jälkeen sain soiton töihin, vapaapäivä muuttuikin työpäiväksi. Olin kuvitellut tekeväni Foreverin hommia ja otavni uusia kontakteja, mutta se nyt jäi :( perjantain vapaapäiväkin muuttui työpäiväksi. 



Nyt on kokeiltu kynttilän polttoa, ei syttynyt tuleen, muttei myöskään sulanut vahan mukana, leikkasin ylimääräisiä vähän pois, mutta hyvin toimi vähän paksummallakin servetillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️