torstai 5. marraskuuta 2015

Päivä 2 C9 ohjelmaa





Eilen aamulla sen kummempia suunnittelematta aloitin Foreverin C9-ohjelman, alkuvuodesta tein tämän ohjelman jo kertaalleen, mutta ruokatottumukset on sittemmin laiskuuden ja helppouden takia luisunut takaisin vanhoihin tapoihin. Eli ohjelma on 9 päivää kestävä startti kohti terveellisempää elämää. Kaksi ensimmäistä päivää saatat tuntea nälkää, mutta jälleen minua ihmetyttää ettei nälkää ole tämän enempää, tällä kertaa olenkin ollut vähän armollisempi itselleni ja olen napostellut listalta jossa on sallitavia hedelmiä, vihanneksia yms. Ohjelma on tosi helppo tehdä mukana tulee tämä ohjevihkonen, jossa on päivittäin ohjeet mitä sinun tulee tehdä, mitä syödä aamupalaksi, välipalaksi, lounaaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi. Ensimmäiset kaksi päivää menee aika minimillä että saadaan kuona-aineet liikkeelle kehossa. Mielihaluja on kyllä ollut, mutta kun päättää tehdä tämän ohjelman niin itse olen ainakin pystynyt olemaan sortumatta niihin. 





Eli ensimmäiset päivät mennään käytännössä vain Aloe vera gelin (Aloe Vera-juoma), Therm-tablettien (kiihdyttää aineenvaihduntaa, auttaa jaksamaan, sisältää mm. Kofeiinia) kuitulisän (Forever Fiber), Forever ultra- proteiinin ja runsaan veden avulla. Kahvia ei suositella juotavaksi, koska sitoo nestettä kehossa, mutta esimerkiksi vihreä tee on sallittua.


Sallittuja ruokaineita saa syödä siis vapaasti nauttia päivän aikaan välipaloina, auttavat hallitsemaan mielitekoja. 

Huomenna puntarille ja mittanauhan kanssa heilumaan, katsotaan onko muutosta tapahtunut kropassa. Huomenna ruokavalioon lisätään myös 1 annos proteiinia lisää ja yksi 600 kcal ruoka. Mukana on myös ruoka ohjeita jotta ohjelma on helppo suorittaa, eli mukana on ikioma personal trainer joka tsemppaa. 


 
Viime kerran kun ohjelman suoritin sain jenkkakahvat ja pömppämaha aika hyvin pois, eikä ne suuremmin ole palannut, kiloja on tullut takaisin noin kaksi (putosi reilu 4 kg). Tässä kuitenkin aloituskuvat, katsotaan saadaanko muutosta aikaan.

Ihanaa iltaa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️