perjantai 4. maaliskuuta 2016

5-vuotis neuvola


Tänään aamusta lähdettiin käyttämään Jeminaa viisi vuotis neuvolassa, mahdoton kuin aika menee nopeaan. Pieni siro tyttömme kasvaa omalla hienolla käyrällään, täällä (Ruotsissa) neuvolassa tästä ei ole ikinä noussut kummempaa haloota, kuitenkin aina muistavat sanoa että kasvaa omalla käyrällään. Sehän on hyvä että kasvua tapahtuu, mie ja mies ollaan molemmat alle 170cm, olisihan se haasua jos lapsista tulisi hongan kolistajia. Neuvolatäti pyysi Jeminaa kertomaan palikoiden värit, laskemaan montako niitä on, pujottamaan lankaan helmiä ja hyppimään yhdellä jalalla (molemmilla). Taitava, kehittynyt tyttö :) Rokote kun laitettiin, katsoi kun täti pisti, eikä puhua pukahtanut. Neuvolan yhteydessä on myös Familjens hus, jonne voi jäädä lasten kanssa touhuamaan, tiettyinä päivinä siellä on erinlaisia aktiviteetteja. Tytöt itse kaivoin taikinan ja alkoivat muotoilla erilaisia hienoja juttuja. Siellä oli myös kolmen lasta äitinsä kanssa ja Jeminan vanha kerhotäti, jonka Jemina vieläkin muistaa <3 

Sitten tulikin nälkä ja lupasin Jeminalle että tarjoan ranskikset ja hampparin, jos on hienosti neuvolassa, eli Rajalle Kauppakeskukseen ja Hesburgerille. Amandalla tuli tietenkin kesken kaiken vessahätä ja mitä! Vessaa ei enään ollutkaan, piti jättää puoliksi syödyt ruuat siihen ja lähteä hopusti vessaan. Käytiin Citymarketissa Mammuttimarkkinoilla, kaksi pussia ruokaa yms ja satanen meni, ihanan kallista. Onneksi ei jääty kaikkia tarjouksia katsomaan. Asiakkaat olivat maksaneet käteisellä tuotteita, niin ajattelin nopeasti laittaa rahat talletusmaatilla tilille, noh, sen takia sain sitten jonottaa pankissa, kun kone laittoi vain puolet rahoista tilille. 

Illemalla voisi kävästä vielä kaverilla kylässä ja toimittaa hänen ja hänen äidin tilaamat tuotteet. Samalla lapset saa leikkiä. 


Ihanaa viikonloppua kaikille, minulla piti olla vapaata, mutta lupasin huomenna mennä töihin, sunnuntai on vapaata kuitenkin! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti