keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Arkea










Arki menee nopeaa kun on töitä, aamut on ihania (yleensä), saa herätä rauhassa ja syödä aamupala, viedä tytöt hoitoon, jos mies on töissä. Ihanaa kun molemmat tytöt tykkää jäädä hoitoon, Amandakaan ei kerkeä edes pusua antamaan, katoaa leikkimään kavereiden kanssa. Jeminaa ei saisi edes viedä enää sisään, on niin iso tyttö että haluaa selvitä itse <3 Nyt on monena aamuna ollut aivan ihana ilma, kevättä ilmassa, aurinko lämmittää jo mukavasti. Auringosta ei itse kerkeä nauttia, muutakuin töissä lounaalla ja kahvilla ikkunasta tiiraillen. Huomenna onkin vapaa, toivottavasti huomenna on yhtä ihana ilma. Illalla töistä tullessa on yleensä mahoton nälkä ja ruokaa on alettava suunnittelemaan, vähän pyykkäystä siihen sivuun, niin huomaakin että kello on jo kymmenen ja nukkkumaan on mentävä, jotta jaksaa huomennakin töissä olla freesi. Teki mieli leipoa illalla, muttei jaksanut mitään isoa tehdä, tehtiin pikainen omenapiirakka, pakkasesta löytyi valmis Myllyn paras piirakkataikina, Jemina pilkkoi omenat, Amanda sekotti omenat, kanelin ja hunajan. Kipattiin omenat päälle ja uuniin, olipa hyvää vaniljajätskin kanssa. 

Perjantaina lähden yöjunalla Helsinkiin, lauantaina on koulutusta Järvenpäässä ja sitten saa viettää illan ihanien kollegoiden kanssa, yöjunalla taas kotia kohti lauantai iltana. Junalla en ole matkustanut varmaan kuin kahdesti, en tosin lentokoneellakaan kovin monesti, mutta useammin kuin junalla. Odotan reissua kovasti, saatte viikonloppuna varmasti lukea koulutuksesta, Foreverin tapahtumissa on aina paljon energiaa ja uusia ideoita, ihania kollegoita.



Foreveriltä löytyy myös ihania aloe vera pohjaisia meikkejä, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Ei ole testattu eläimillä, eikä tulla testaamaan. Minun herkkä ja kuiva atooppinen iho tykkää kovasti tuotteista, jotka vielä kaiken lisäksi kosteuttaa, moni muu meikki kuivattaa ihoa. Flawless by Sonya, kysy kuukauden tarjousta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️