sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Inspiroiraatiopäivä Järvenpäässä
Lähdin perjantaina yöjunalla Kemistä Helsinkiin, ensimmäinen yöni junassa sujui paremmin kuin odotin, aika katkonaisesti nukuin, mutta sain kuitenkin nukuttua. Helsinkiin päästyäni klo 8:30 kiertelin rautatieasemalla ja istuin yhteen kahvilaan aamupalalle. Tunsin yhden kollegan Helsingistä, jonka kanssa sovimmekin että menemme yhdessä junalla Järvenpäähän, jossa koulutus olisi. Normaalisti koulutuksissa tulee aika pitkäksi, haukotuttaa ja tulee väsy. Ei Foreverin koulutuksissa, päivä meni taas todella nopeasti.


Järvenpää-talolla oleva koulutus oli loppuunmyyty, 500 Foreverin business owneria oli saapunut kiuluttautumaan ja saamaan inspiraatiota. Odotin kovasti että pääsisin kuulemaan Englannista saapuvaa Ben Colleytä, jota olen seurannut Periscopessa jo aiemmin. Ensiksi kuitenkin päästiin pinssauksiin, Foreverissä huomioidaan hyvä tehty työ ja annetaan huomion osoituksena pinssi saavutetusta tasosta. Ensimmäisiä pinssitettäviä oli niin paljon että lava nytkähti ihmisten alla ja loput assistant supervisorit piti ohjata lavan eteen.

Seuraavaksi käytiin läpi tuotteitamme ja käyttövinkkejä tuotteille. Sitten Ben pääsi ensimmäistä kertaa lavalle. Aivan huikea puhuja, inspiroija ja ennen kaikkea ihan tavallinen ihminen joka haluaa auttaa toisia kehittämään itseään, tavoittmaan sen mitä kukainenkin unelmoi. Jalat maassa oleva, todella sympaattinen, iloinen, energinen, isä.. Voisin jatkaa listaa vielä pitkään, mutta nyt on laitettava nukkumaan, sillä huomenna on uusi päivä ja töitä tehtävänä, joten jatkan huomenna kirjoittamista koulutuksesta :D 

Kauniita unia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti