torstai 10. maaliskuuta 2016

Sairastupaa ja korttiaskarteluja


Eilinen meni aika pitkälti sohvalla torkkuen. Yön nukuin todella huonosti, tuntien että vatsatauti on tuloillaan, aamulla kävin kerran vessassa oksulla ja se tauti oli siinä, kuumetta piti päivän. Voimat ja virta oli todella vähänä, mutta jo iltapäivästä mentiin ulkoilemaan koko konkkaronkka, jututettiin naapureita ja katsottiin kun lapset leikkii. Jemina oli napannut minusta kuvan torkuilla. Uskom että hyvillä laadukkailla ravintolisillä on osansa siihen että tauti meni nopeaa ohi.Tänään aamulla omasta taudista oli muisto vain, onneksi, sillä Jemina herätti minut sanoen että on huono olo, kello oli onneksi kuitenkin jo seitsemän, joten ksikki ylös ja Jemina vessaan. Onneksi on kaksikerroksisessa talossamme kaksi vessaa, molemmissa kerroksissa siis omat. Tällä hetkellä kaikki nukutaan yläkerrassa, jahka lapset kasvaa muutetaan takaisin alakerran isoon makkariin, vaikkakin kaikki 3 makuuhuonetta on kyllä mukavan isoja. Noh, poikkesin vähän asiasta, :D tämä päivä on mennyt aika pitkälti vessassa Jeminaa lohduttaen, ruokaa laittaen tai pyykäten. Onneksi Jemina on kuitenkin niin omatoiminen että osaa itse mennä vessaan tai ämpärille pahan olon tullessa, iltaa kohti piristyi kummasti. Huomis aamua odotellen, kukahan on seuraava potilas.

 Tänään kävin myös toimittamassa tuotteita yhdelle asiakkaalle Kemiin, tämän työn hyvä puoli on että tapaa ihmisiä ja saa vaihtaa kuulumisia, oli mukava jutella Suvi. Toisaalta välillä on todella yksinäistä tuntuu että paljon on tehtävä yksin, haluaisin löytää hyviä työkavereita, olisi niin paljon mulavampi ideoida yhdessä, pitää tiimi palavereita, kokeilla yhdessä tuotteita, pitää hemmotteluiltoja asiakkaille, keksiä tapahtumia... Tiimityö kantaa pitkälle, Dream team ja tyypit siis hakusessa, ota yhteyttä jos haluat uuden harrastuksen tai jopa toisen työn, mie autan sinua niin pitkälle kuin vain haluat. Illemmasta askarreltiin kortteja, sillä viikonloppuna siskon pieni poika saa nimen, jännä kuulla mikä nimi on, mitään vihjeitä ei ole tippunut. Samalle päivälle järjestävät myös isosiski Nellan synntärit, harmi kun minulla on työviikonloppu, toivottavasti Jemina tervehtyy ja Amanda pysyy terveenä, niin pääsevät juhliin. Tykkään niin askarrella ja kerralla syntyykin useammin useampi kuin yksi kortti, nyt valmistui kaksi, vähän eri värein ja asetteluin. Jemina teki oman kortin juhlapojalle ja Amanda tyytyi näyttämään saksien käsittelytaitojaan. Hienosti osaa meidän alle 3 -vuotias leikata kyllä saksilla <3 

Alla pieni lainaus, joka tuntuu tänään ajankohtaiselta, mukavaa illanjatkoa, toivottavasti te pysytte terveinä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti