torstai 17. maaliskuuta 2016

Ai meilläkö muka likaista...Ikävä ystäväni ihottuma tuntui aamulla tekevän tuloaan, jännä että se osaa tulla aina oikealle puolelle kasvoja, juuri samoihin kohtiin aina. Ohimoa kutittaa, leukapielestä ihoa punoittaa ja turvottaa, kaulan iho on todella kuiva. Onneksi näitä aamuja on enää todella harvoin, Aloe Vera tuotteiden käyttö on hillinnyt atooppista ihoani silmin nähden. Joka aamu juon n.90 ml Aloe vera Gel-juomaa, luultavasti enemmän, ei jaksa mittailla, joten kaadan vain lasiin. Käytän aloe vera pohjaisia ihonhoitotuotteita; pesen Aloe saippualla kasvoni, laitan Aloe vera geeliä kasvoilleni, laitan päälle aloe moisturizing voiteen. Ylempi kuva on ilman meikkiä ja hieman tummempana, jotta punoittavat kohdat näkyisi paremmin. Alemmassa kuvassa olen levittänyt kasvoilleni Sonya sarjan Cream to powder meikin, poskipunaa, ripsivärin ja ehostanut kulmat kuosiin. 

Aamulla vietiin työt hoitoon, käytiin kaupassa ja sitten aloinkin töihin, kalenteri esille ja suunnittelemaan jotain mukavaa ja uutta ;) 

Pölykoirat alkoivat juoksennella vastaan, kun ei työpäivien jälkeen millään jaksa alkaa ulkoiluttamaan imuria. Niinpä oli alettava touhuamaan ja likaa löytyi, minusta on tosi kiva kun näkee että työ on tuottanut tulosta. Pro Aqua suodattaa lian veteen, näin ollen tuloksen näkee todella selvästi, likaa löytyi ja hyvin, oli siis todellakin aika imuroida :D Pro aqua ei pukkaa huoneilmaan takaisin yhtään pölyä toisin kuin tavallinen imuri, jossa muuten lika alkaa käydä kun sitä likaa säilöö pölypussissa; kaikki lika, kuollut iho ja rasva, ai että mikä hyvän tuoksuinen koktaili. 

Imuroinnin jälkeen olin ansainnut herkkukahvin :P 

Sitten olikin aika hakea muruset kotiin, askarreltiin vähän, hienosti tytöt osaa pujottaa helmiä, jopa Amanda alle 3 v. Sitten leivottiin ruskeita viipale pikkuleipia ja tehtiin ruoka, loppuilta otetaan lunkisti.Melkein meinasi unohtua, Jemina sai eilen uudet sakset ja kun silmä vältti keksi taas ruveta parturiksi. Viime kerralla leikkasi siskolta hiuksia, niin että minun oli leikattava polkkahiukset Amandalle. Nyt oli sitä mieltä, että itsellekkin on saatava polkka, jopa lyhyempi kuin siskolla. Jaiks! 

Innolla odotan lauantaita, koulutusta tiedossa, huomenna lähden yöjunalla isolle kirkolle ja lauantaina jo yöjunalla takaisin. Tulee varmasti kivaa ja paljon uusia ideoita, ajatuksia.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti