keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Inspiraatiopäivät Järvenpäässä vol 2

Forever ei ole pelkkiä naisten iltoja ja kasvovoiteita.
Olen aina tykännyt lainauksista, vasinkin niistä jotka kohottavat mielialaa.Kun päätät jotain pysy päätöksessäsi ja tee töitä sen eteen joka päivä, päättäväisesti.

Ben Colley jakoi vielä tietootaitoaan ruokailun jälkeen Järvenpään inspiratiopäivillä.Olisko sinulla aikaa? 5 tuntia viikossa on jo paljon! Nykyaikana tuntuu että kaikki ovat todella kiireisiä, eivätkä kerkeä nauttia elämästään, olisitko valmis uhraamaan vapaat 5 tuntiasi viikossa, että saisit loppuelämäksesi enemmän vapaa-aikaa.
Universal success principles

Future, vision, imagination

Belief: yourself, products, Forever, profession

Communication: Listenng, being present, new methods, relationships, action based questions

Fun: inspire, relationships, oppertunities

Consistency: action, credibility, social media, personal development

Vision: dreams,desire, your business

Love: life, yourself, family, friends, freedom,opportunities,your infinite potential

Reissussa Forever Aloe 2 go on ihan must. Saat energiaa c-vitamiinia ja hyvää oloa pienessä paketissa. Anteesi, kun lupaamani loput kuvat ja teksti koulutuksesta jäi, lupasin jo seuraavalle päivälle, mutta uni otti voiton ja päivät tuntuvat menevän niin nopeasti ohi. Koulutuspäivä oli aivan huikea, on mennyt aikaa sulatella tätä kaikkea tietoa ja koettaa laittaa uusi tieto ja taito toimintaan, koulutuksessa tuntuu että päässä surraa eikä malta päästä töihin. Sitten pieni piru kotona hyppää olkapäälle ja meinaa estellä, kukaan ei halua kuulla sinulta tuotteista, ei halua kuunnella mahdollisuudesta tienata vähän ekstraa tai enemmän. Tämä työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja uskoa tulevaan, Ben Colley kehotti lukemaan  sivua kirjaa joka päivä, kehittääksesi itseäsi. Laittamaan aivot iloiselle taajuudelle, karsia negatiiviset ihmiset pois elämästä, sillä se mitä itse olet ja alattelet, sitä sinä vedät puoleesi. Jos elät negatiivista elämää ja olet surullinen, miten mitään hyvää voisi sattua sinulle... Kotiläksyksi saatiin kotitehtäväksi miettiä mitä tekisit elämälläsi jos lääkäri antaisi sinulle vain 6 kk elinaikaa, miksi odottaisit huomiseen, miksi et tekisi kaikkea mistä unelmoit jo tänään, tai ainakin tylskentelisit sen mukaan että kerkeät ne vielä tässä elämässä tehdä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti