maanantai 13. helmikuuta 2017

Disney on Ice







Perjantaina aamusta lähettiin autolla kohti Helsinkiä, mietittiin että millä olisi hyvä mennä, matka on kuitenkin aika pitkä täältä meiltä Haaparannasta Helsinkiin asti. Mies pähkäili asian näin että jos mentäisiin lentokoneella pitäisi ajaa kuitenkin autolla Ouluun ja siellä odotella lentoa, lento kestää n. puolitoista tuntia ja sitten junalla keskustaan, ajaen oltaisiin jo puolessa välissä. Junalla olisi kannattanut mennä melkein yöjunalla ja lähteä sillä kans pois, hinta on vain tosi paljon tyyriimpi kuin autolla, tietenkin autolla ajaen pitää olla yötä hotellissa. Onneksi ei valittu lentoa, sillä nuorimmaiselle iski kova lentsu alku viikosta, torstaille saatiin hoitajalle aika, nieluviljelystä löytyi angiina ja siskolta (jolla ei edes ollu mitään oireita) kanssa. No äkkiä lääkekuurin hakuun! Onneksi lähettiin autolla niin tytöt sai ottaa ihan lunkisti koko perjantain, hienosti jaksoivat istua autossa, kolmen pysähyksen taktiikalla! Me virittäydyttiin vanhimman tytön kanssa jo vähän tunnelmaan autossa! 







Hotelliksi valittiin Radisson Blu Seaside hotelli, käytiin noin 10 vuotta sitten varmaan samassa hotellissa ja muisteltiin että on kiva hotelli ja että tytöt pääsisi ajeleen ratikalla vähän enemmän kun ei ole ihan keskustassa. Alakerran ravintola ja aula on aika vastikään remontoitu ja tuli tosi hyvä fiilis, huoneeseen mentäessä  fiilis kuitenkin vähän lopahti. Huone oli tosi kivan kokoinen, divaani sohvalle oli tehty tytöille omat sängyt, mutta... Huone todella olisi tarvinnut vähintään pientä pintaremonttia, vessa ja suihkutilat vähän isompaa remppaa! Vanhimmainen tyttö halusi piirtää ja kirjoittaa joka välissä kun oltiin huoneessa ja pöytä oli ihan renkkana :( Aamupalasta tykkäsin todella kovasti ja henkilökunta oli mukavaa! Saunatilat alalerrassa kuntosalin yhteydessä oli juuri rempatut ja viihtyisät!  











Lauantaina aamupalan jälkeen lähettiin keskustaan katselemaan, molemmat tytöt sai angiinaan penisiliinikuurin torstai aamuna, joten arvattiin etä mitään hirveitä kiertelyitä ei kannata alkaa tekemään, käytiin syömässä Forumissa gelatoa ja kateltiin vähän ympärille, Stockmannilla käytiin hissiajelulla :D Työt oli ihan innoissaan ratikkalla ajelusta! Ratikalla ajeltiin myös Hartwall areenan lähelle, josta käveltiin sitten paikan pälle, nuorimmainen halusi olla sylissä. Oltiin vähän liika ajoissa areenalla, saatiin ootella puolisen tuntia, että edellisessä näytöksessä olleet saivat tehdä ostoksensa rauhassa. Ennen näytöstä otettiin hodarit ja ostettiin tytöille jälkkrit Frozen kumpeista, ostettavana olisi ollut vaikka mitä! Esitys oli aivan mahtava, tytöt tykkäsi, mutta niin kyllä äitikin, ensimmäisellä puoliajalla jaksoin ottaa vähän kuvia, mutta sitten kännykkä unohtui laukkuun! Takaisin mennessä nuorimmainen sammui ratikkaan. Mies ja vanhimmainen tyttö lähti vielä ratikka ajelulle hakemaan iltapalaa, mie jäin hotelille ja käytin ajan hyödyksi, salille ei päässy kun toinen nukkui sängyllä, mutta en antanut sen haitata, tablettiin uuden treenin ohjeet ja urheilukamppeet päälle. 
Sunnuntai ihanan hotelliaamupalan jälkeen, pakattiin kamppeet taas kasaan ja suunnattiin auton keula kohti kotia!


Friday after breakfast we packed our car and headed to Helsinki capital city of Finland. It took almost whole day drive from Haparanda to Helsinki. We stayed at Radisson Blu Seaside, I loved the interior of the lobby and the restaurant, but the hotel room was not at the same level all. Saturday we ate very good breakfast at the hotell and then we took tramcar to the center of Helsinki, girls enjoyed it very much! Both girls were a little sick so we just looked a little around the center and then went to Hartwall Arena to look at Disney on Ice Frozen show! It was spectacular! It was definately wort driving to Helsinki! After the show we took uss back to the hotell, our youngest fell asleep on the way! so the day was quite there! I didn.'t skip my workout althought!
Sunday after breakfast we packed our car again and started our way back home again!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️