maanantai 6. helmikuuta 2017

Keittiö seminaari/ Kitchen seminarViime lauantaina meillä oli keittiöseminaari IKEAlla, aluksi oltiin suunniteltu että pidetään seminaari lauantaina Ruotsiksi ja sunnuntaina Suomeksi, mutta sunnuntain seminaariin ei ollut tarpeeksi ilmoittautuneita, joten se jouduttiin perumaan. Oli tosi mukavaa vaihtelua suunnitella tapahtumaa ja olla mukana seminaarissa.
Ensiksi kokoonnuttiin yhteen meidän keittiöistä, seminaari alkoi 10:ltä paikallista aikaa, kahvit olisi 10:30, joten lähettiin kiertelemään meidän keittiöitä. Henrik kertoi keittiöiden eri tyyleistä ja kuinka monta erilaista keittiöratkaisua IKEAn Metod-keittiörungoilla on mahdollista rakentaa. Kahden tunnin aikana kävimme neljässä eri keittössä, joissa puhuimme ulkonäöstä, tyylistä, työtasoista, keittiön valaisusta, laatikoiden sisusteista... Kävimme katsomassa uusittua etusarja/ovi osastoamme, jossa vetimet saa otettua mukaan oven luo ja kokeilla toimiiko yhdistelmä, myös työtasot ovat uudessa esillepanossa liikuteltavia. Viimeisenä kävimme makuhuone osastolla katsomassa uudistettua asuntoa jossa on esillä uusin etusarjaamme KUNGSBACKA, etusarja on valmistettu kierrätyspuusta ja päällystetty kierrätetyistä PET-muovipulloista valmistetulla kalvolla. Tämä antaa muoville uuden käyttötarkoituksen ja auttaa vähentämään jätettä. Kävin itsekkin ensimmäistä kertaa uudistetussa huoneistossa ja oli pakko ottaa useampi kuva sieltä, tosi mahtavaa jälkeä!
Tarjosimme vieraille kahvin ja teen seurana herkullisen sämpylän, annoimme vieraille myös goodiebagin. Ilmoittautuneita oli kymmenen, mutta harmittavasti vain neljä saapui paikalle, no osallistujat olivat tyytyväisiä kun saivat kysellä kysymyksiä niin paljon kuin kysymyksiä tuli. 
Suunnitteilla on että maaliskuussa mahdollisesti pidettäisiin jo seuraavan kerran seminaari, jos suunnittelet keittiötä ja mietit minkälaista, kannattaa seurata instagramisita tiliä @ikeahaparandatornio tai facebookkia joihin laitetaan varmasti tietoa mahdollisista seminaareista IKEA HaparandaTorniossa!

Saturday we had a kitchen seminar at my work place IKEA HaparandaTornio! It was nice to be with planning and arrange the event, we showed to the customer different kind of kithen that we have done at the department store. Hoe you can do the kitchen of your dream, differend kind of doors, handles, worktops, kitchen lightning... We offered a cup of coffee with roll and a goodibag. The final kitchen or a flat, I hadn't have time to see before this seminar, it was amazing, the whole decor of the flat was suberb! IKEA's new front panel KUNGSBACKA is made of recycled materials!

2 kommenttia:

  1. No voih! Oisi kyllä kiinnostanut :D Ehkä sitten seuraavaan seminaariin mukaan. Ilmottelehan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miepä laitan korvan taakse, olen aika huono muistamaan asioita, mutta koetan parhaani :)

      Poista