torstai 23. helmikuuta 2017

Tyttöjen huonetta / Girls Bedroom


Laatuun kannattaa panostaa. Kun remontoitiin yläkerrassa seinät, lattia jäi laittamatta samalla, sillä remontointi innostus loppui kuin seinään ja mies päätti että pitää tehä lattiasta kerralla parempi jos sen tekee (lue vanha talo ja lattiat narisee). Noh, päätin että haluan tyttöjen huoneeseen verhot joita jaksaa katsella, ihastuin totaalisesti Vallilan Angry Birs Stella verhokankaaseen kangas kaupassa! Vaikka vehoille tuli reilusti enempi hintaa kuin halppisverhoihin, päätin satsata. Näin pari vuotta jälkikäteen, välillä tulee hetkiä että jokohan vaihtaisi verhot, mutta työt tykkää vieläkin ja onhan ne ryhdikkäät ja raikkaat, eikä ole mennyt miksikään! Molemmilla tytöillä on sänkyinä IKEA:n Flaxa sängyt, tosi kätevät laatikot sänkyhen alla, jonne voi piilottaa barbit ja pehmolelut! Ja ihan kiva että on vähän muutakin kuin pinkkiä huoneessa. Vanhimman tytön sängyn päädyssä on sarjaan kuuluva sängynpääty, jossa on sisällä säilytystilaa myös, välitilan väri vain ei ole ihan oikea, pitää fixata joku päivä!  
Lattia on aivan hirveä, pitäisi alkaa suunnittelemaan koska raaskisi alkaa vaihtamaan lattiaa ja ennenkaikkea mikä materiaali, saatikka väri! Korkki olisi aivan ihanteellinen, koska lattia on kylmä! Ja varmaan vaalea lattia sävy olisi sopiva! 
Rakastan yläkerran kattoa, sen rouheaa ulkopintaa, isoja nauloja, koloja! Niin täydellisen epätäydellinen!

Minkälaisia lastenhuoneita teillä on? Mikä teitä ahistaa niissä ja mitä rakastatte? 

Mitä mieltä olisitte, jos tehtäisiin mahdollisesti jotain erilaista? Olen pyöritellyt mielessä jos saisin kuvata blogiin toisten koteja, sisustusta ja ratkaisuja! Olisiko kukaan kiinnostunut saamaan minua kylään? :D 

In english
Our two daughters bedroom, we have 3 and 5 (sunday 6) year old girls! I love the Vallila Angry Birds Stella curtains. So cood quality, colour and fabric, fresh! Both girls have IKEA Flaxa beds. I just hate the floor upstairs I'd love to change it! Maybe I just have to go and ask how much would it cost we would change it! I love the roofing upstairs! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti