maanantai 20. helmikuuta 2017

Hyvää huomenta, vaikka aamupäivähän nyt jo on!






Kävin Kemin Punnitse ja säästä -liikkeessä torstaina kun oli muitakin asioita Kemissä.  Ihastuin liikkeen valikoimiin ja jäin ihailemaan Karita Tykän Hyvää Huomenta kirjaa, niin kaunis kirja, kauniine kuvineen ja raakaruoka resepteineen! Sopii hyvin sisustukseenkin vai mitä sanotte :) kokeiluja resepteistä tulossa varmasti blogiin! 

Sain kokeiluun liikkeestä spelttipastaa ja kikherne makaroonia kokeiluun! Eilen lämmitin lohta kermassa jääkaapista ja keitin sille kaveriksi spelttipastaa! Oli oikein mukavaa vaihtelua ja väriä lautaselle! Spelttipastassa on käytetty väriaineina mm. spirulinaa, pinaattia ja punajuurta! Lapset suhtautui ainakin näin ensimmäisellä kerralla aika skeptisesti, valkoinen pasta upposi niinkin, mutta värjättyjä vain pyöriteltiin lautasella! 

Veljen tyttökaveri lähti vaihtoon Lontooseen, josta äiti saikin idean että lähetään Lontooseen pitkää viikonloppua viettämään, äiti ei ole tainnut käydä Ruotsia pitemmälle, joten reissun suunnitteluun, siihen onkin mennyt nyt kaksi päivää, eikä vieläkään ihan valmiita olla. Kauhea määrä eri hotelleja, minkä valitsisi, määrääkö ulkonäkö, buffet aamiainen, toisten kävijöiden kommentit, kulkuyhteydet, puutarhat :D 

Kikherne makaroonista tehtiin kauppiaan neuvon mukaan kikhernemakaronilaatikkoa! Resepti (klik!) löytyy valmistajan sivuilta! Kukaan perheestä ei moittinut makua, en maininnut makaroonin erikoisuudesta mitään ja kaikki söi lautaiset tyhjäksi! Paprikaa meiltä ei löytyny kaapista, mutta laitettiin paprikajauhetta sen sijasta, suolan määränkin puolitin, eikä mielestäni kaivannut enempää, lisätähän voi helposti jälkikäteen! Täydet pisteet annan kotimaisesta valmistuksesta, kikhernejauhot tulee Briteistä! Ravintoarvot on paljon paremmat verrattuna normi makaroonin, kannattaa kokeilla! Ravintoarvot löytyy täältä (Klik)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️