tiistai 19. huhtikuuta 2016

Asiakashuoltoa!Tähän aamun on mahtunut paljon, mietin samalla kuinka monessa työssä on mahdollisuus kesken töiden hypätä lasten kanssa pitämään teehetkeä, aivan huippua! Asiakashuolto on tärkeä osan tätä työtä!

Aamupalaksi meillä syödään puuroa, mie tykkään laittaa sekaan mantelimaitoa, tai kookosmaitoa, sitten laitan mukaan monesti granolaa ja joitain siemeniä. Aamupalan jälkeen kahvihammasta kolottaa, mies on töissä ja vain itselle ei viitsi keittää pannullista kahvia. 

Meillä on pakastimen tyhjennys menossa, tänään lautaselle löytyi turskaa, johon tytöt murskasi päälle tummia muroja, oli muuten hyvää, tytötkin tykkäsi. Jemina halusi höyrytettyä parsakaalia kaveriksi ja söikin sitä todella hienosti. Mie keitin ittelle vielä kvinoaa lisäksi, tosi helppo lisuke, keittää 1 osa kvinoaa ja 2 osaa vettä, laitan kasvislientä mauksi. Sisältää proteiinia ja kuitua. 

Jälkkärin lupasin kun söivät nätisti, vaahtokarkkia dipattuna suklaaseen, suklaa sulatettiin Partyliten tuoksu somisteessa :D sain tämän idean Partylite kutsuilta. Kaikilla oli vatsa niin täynnä ruuasta, että vain muutama vaahtokarkki kelpasi ja suklaa jäi syömättä. 

Viime torstaina "kylvämäni" siemenet alkavat itämään <3


Uutuuksia ihania ootellen! 

Ihanaa päivänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti