maanantai 25. huhtikuuta 2016

Yli 3000 kävijää blogissani, wow!

Kun aloin kirjoittamaan blogia, en sen tarkemmin ajatellut että kuka lukisi blogiani, oikeastaan en edes unelmoinut siitä että joku joutaisi lukemaan minun joutavia löpinöitä. Kuinkas kävikään, tänään aamulla aukaisin koneen ja katsoin seku vain bloggerin, mitä siellä näkyikään, en ikinä uskonut että teksteilläni olisi 3144 kävijää jos tarkkoja ollaan, vitsi että mie tulin niin iloiseksi <3 Aivan yber mahtavaa! Toki on tekstejäkin jokunen kertynyt ja välillä tuntuu ettei jaksa eikä kiinnosta kirjoittaa, mutta tämä on vähän niinkuin pitäisi päiväkirjaa :D Toivottavasti toisinaan saatte jotain oivalluksia tai jotain irti teksteistäni.

Iso kiitos! 


         Isin ja Amandan aamuhalailut.

Kahvitauon näkymä työpaikan lounashuoneesta ulos, kääk, lunta tuli kuin aisaa, onneksi oli loppunut kun lähdin pyörällä kotia kohti, työpäivän päätteeksi. On se vain niin mukavaa tuo pyöräily, saa raitista ilmaa ja vähän hyötyliikuntaa.


Iltapala: rahkaa, kohmeisia mansikoita, banaania, pellavansiemeniä ja jottei menisi liian terveelliseksi, kermaa ja vähän sokeria :P Ihanaa alkanutta viikkoa, huomenna on jo tiistai! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti