perjantai 15. huhtikuuta 2016

Unelmien toteutumista
Siinä se nyt on, kauan aikaa olen suunnitellut ja haaveillut tarjotin pöydästä saunan pukuhuoneeseen, tänään se käveli vastaan Anttilan avajaisissa Rajalla-kauppakeskuksessa. Meidän ei ollut edes tarkoitus mennä käymään kauppakeskuksessa, saatikka Anttilassa. Kannattaa unelmoida ja haaveilla, ne käy kyllä joskus toteen! Ihana nähdä että Kauppakeskuksessa oli vilinää ja vilskettä, toivottavasti tuo vähän lisää elämää rajalle. Kovasti odotetaan myös kesällä aukeavaa elokuvateatteria! 


Aamulla sain vahingossa hyvän kuvan isistä ja tytöistä, on ne vain niin <3 


Väkertelin tuotekassia tietoineen kasaan :D ensi viikolla maanantaina vien kassin ekalle testaajalle, toivottavasti kassi ja tuotteet saa paljon uusia kohteita. Laitahan viestiä jos haluat kokeilla tuotteita, saat kaksi päivää vähintään testata tuotteita kotona, rauhassa. 


Kävin hotelli Olofissa Torniossa tapaamassa ihanaa kollegaa, uusia näkökulmia asioille ja paljon inspiroivia kuvia, mitä kaikkea Forever sinulle voikaan antaa, jos olet valmis tekemään töitä sen saavuttaaksesi, eikä tarvitse edes olla rajattomasti aikaa köytössä. 

IKEAn reissulta löytyi omalle isille synttärilahjaksi paprika kasvi (syötävine  paprikoineen), saviruukussa ja lisää kylvö juttuja. Taisin hurahtaa! Odotan täpinöissäni koska eilen fixaamani siemenet alkaa itämään. Vielä enemmän odotan etupihan kukkapenkkini pääsyä lumen peitosta ja syksyllä istuttamieni kevät sipuleiden henkiin eloa. Mie <3 perenna (monivuotinen kukka). 


Ilta inspiraatioksi lueskelin Partyliten kevät/kesä kuvastoa! Pidetään yhteiskutsut meillä sunnuntaina klo 15 suomen aikaa, teemalla kropan ja kämpän puhdistus :D 

Mukavaa viikonloppua!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti