torstai 14. huhtikuuta 2016

Voiko olla enää helpompaa kylvöä

Ei voi olla enää helpompaa aloittaa omien yrttien/kasvisten kasvatus, suurin osa on tehty jo sinun puolesta. Ei tarvitse sotkea mullan kanssa, kylvää siemeniä, etsiä ruukkuja, yms. Aukaiset paketin laitat kanteen vettä laitat turvepaakut päälle, annat niiden imeä vesi sisään, ylimääräinen vesi pois, suoja siemenien päältä pois, kansi takaisin päälle ja eikun odottelemaan. Jännä nähdä mitä näistä tulee! 

Tänään olen tilannut Oulun Suurkirppis (23.4, Ouluhallissa) myyntipöytään tuotteita. Näyttää että menen Oulun suurkirppikselle pitämään pöytää yksin, mukavahan se olisi kaveri saada, mutta meneehän se yksinkin. Kävin lounaalla hyvän ystävän kanssa, jonotellut pankissa pyykännyt ja kylvänyt :D siinä sivussa on hoitunut Forever touhuja, kun työ ei tunnu työltä, se hoituu kuin leikiten.

Sunnuntaina pidetään Partylite konsulentin kanssa yhteiskutsut meidän kodissa, kropan ja kämpän virkistykseksi. Mie kerron miten kropan saa puhdistettua, jolloin energiaa ja jaksamista löytyy ihan erilailla. Marja taas puolestaan kertoo miten kotiin saa pirteää ilmettä ja tuoksua Partyliten tuottein. Tervetuloa kaikki sunnuntaina klo 15 alkaen, ei ostopakkoa! 

Ps. Kaikki Foreverin meikit nyt osta 1, saat toisen kaupan päälle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti