perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pyöräilykausi avattu!




Kukat ne jaksaa kukkia ja antavat iloa päiviin, niin kauniita. Sain nämä ruusut syntymäpäivä juhlillani lauantaina, viikon ovat ihastuttaneet minua <3 sain anopilta ohjeen että leikkaa mahdollisimman pitkö imupinta ruusuihin ja laita lämmintä, tai jopa kuumaa vettä ruusille, hyvin on näyttänyt toimivan.


Pyöräilykausi avattiin toissapäivänä, Jeminalla sujui hienosti pienen alkukankeuden jälkeen, onhan se kova homma päästä pyörän kyytiin, jännittää kovasti mitä jos pyörä kaatuu. Vähän ajans päästä ongelmaa ei muistettu enää edes olleen. Amanda kiikkui itse pyörrän selkään, harjoitteli vähän ja sitten työnteli pyörää. Eilen töissä ollessani oli kuulemma jo pyöräillyt itse. Kyllä ne on jo niin isoja pieniä tyttöjä. 







Viimeisin uusi hankinta Foreverin tuotteista itselle oli silmänrajaustussi, aivan huippu kampe, nyt mietin miksi en ole tilannut jobaiemmin. Sopii minun herkille silmille käytettäväksi joka päivä ja saa pestyä pois lämpimällä vedellä, kuitenkin pysyy silmissä koko päivän hyvin, ei tahraa. Tytötkin halusi kokeilla vähän uutta meikkiä. Meiltä löytyy myös terotin, josta löytyy pieni ja iso terotin ja irroitettava kansi, jotta roskat puysyy sisällä, mutta on helppo tyhjentää. Love it! 

Mahtavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️