lauantai 23. huhtikuuta 2016

Oulun suurkirppis 23.4Aivan mahtava päivä eilen, tuntui jo aamusta että tästä päivästä tulee hyvä. Anu oli jo 6:30 käynnistänyt Rovaniemellä auton ja lähtenyt ajamaan kohti Torniota. Kahdeksalta treffattiin Tornion Abc:llä, Anu hyppäsi kyytiin ja lähdettiin ajamaan kohti Oulua, auringon paistaessa kauniisti. 9:20 oltiin Ouluhallissa ja alettiin pystyttämään pöytää, arvontaan osallistui n.70 henkilöä ja 7 heistä oli kiinnostunut kuulemaan lisää, Foreveristä. Arvonnan voittaneelle soitin illalla ja hänen valitsemansa Heat Lotion lähtee maanantaina hänelle, laitoin mukaan myös käsinkirjoitettuna käyttö vinkkejä.  Mukava huomata, että kun antaa ihmisten kokeilla laadukkaita tuotteita, he innostuvat tuotteesta. Yksi asiakas tokaisi että mie ostan tuotteen, ei tarvi enään puhua.. Moni sano että Aloe aiheuttaa puheripulia, sillä sie haluat kertoa tuotteista kaikille, köyttökokemuksia, miten toimii, mikä on, jne.. 

Oulusta lähtiessämme satoi lunta ja alkoi jo olla kova nälkä, juotiin yhdeksältä kahvit ja pasteijat ja välissä hedelmiä, onneksi löytyi molemmille myös Aloe 2 go:t jotta saatiin nälkää siirrettyä ja energiaa riitti. Iissä pysähdyttiin Kärkkäisellä ja saatiin Kotipizzasta pizzaa nassuun, kyllä oli muuten hyvää pizzaa rukiisella pohjalla ja kanatäytteellä.

Illalla facebookkia selaillessa vastaan törmäsi paljon shekkikuvia Johannesburgin Rallysta, siellä oli myös monta suomalaista, josta kahden olen tavannut ja heille puhunut, joten tiedän että he ovat ihan tavallisia ihmisiä. Eli tämä ei ole rakettitiedettä vaan ihan mahdollista meille jokaiselle, saada tästä tuottava työ, joka on mahdollista tehdä kotoa käsin, vapaasti, ollen oma pomo. Mutta että voi tehdä töitä vapaa-aikaiaesti hyvillä tuloilla, on ensiksi tehtävä töitä. Alimmainen kuva on otettu Forever Scandinavian facebook- sivuilta, scandinaviassa on nyt kova meno päällä ja kasvu on hurjaa, numero 2 koko maailmassa, aivan käsittämätöntä. Nyt on hyvä aika hypätä mukaan ja tehdä unelmista totta, niin mie ainakin teen! 

Kiitos Anu ystävyydestä, tuesta ja patistamisesta! Vielä sie saat itkeä taas lavan edessä mie lupaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti