perjantai 22. huhtikuuta 2016

Eilisen maisemia

Eilen päätin heti aamusta olla reipas ja lähteä kävelylle, aurinko paistoi, linnut lauloi, ihanaa. Hymyilytti ja niin teki vastaan tulevia ihmisiäkin. Suunnittelin käyväni vain pikaisen lenkin, mutta kävelinkin vähän pitemmän kautta, ihan vainkoaka on niin ihana ilma ja mie voin. Törmäsin myös pariin naapuriin ja vaihettiin kuulumisia. Parasta just nyt;) 

Puolen päivän maissa kävin hakemassa kokeilukassin tuttavalta ja sitten suuntasin kahville kauppakseskuksee toisen tuttavan kanssa. Aika vierähti ja päätettiin lähteä IKEAlle hodareille kun tuli hiuko. 

Illemmalla oltiin sovittu parin tiimiläisen kanssa kahvittelut, Henna laittoi pöydän täyteen herkkuja, lapset leikki, vaihdettiin kuulumisia ja työhommia, kaiken kaikkiaan kiva päivä! Tänään aamusta olen vienyt tytöt hoitoon ja halenut Foreverin paketin, huomenna olisi tarkoitus lähteä pitään myyntipöytään Oulun suurkirppikselle, joten ennen töihinlähtöä sai tehdä valmisteluja huomiselle, mukava päivä varmasti tiedossa, uusia kontakteja ja Anu (oma manageri) mukana. Ihanaa viikonloppua!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti