torstai 2. kesäkuuta 2016

Uusi minikasvihuone Rustasta


Aivan ihania ilmoja on pidellyt, ihanaa olla vapaalla! Mie niin nautin kun aurinko paistaa ja ulkona saa touhuta, eilen tuli vähän vesisadettakin, hyvä vain ettei joka paikka kuivu. Blogilla eilen jo yli 5160 lukijaa, vau, ihan mahtavaa! 

Olen miettinyt pitkään mitä hyötykäyttöä keksisin kertyville Aloe Vera pulloille, eilen sen keksin, istutin basilikan yhteen, tosi näppärä, helppo siirtää, kun on kahva ja kaikki <3 Eilen sain myös uudet kynnet laitettua; keltaiset ja tietty vähän bling blingiä, mutta aika maltilliset ja tyylikkäät. Aloin jo näyttää taas itseltäni, pienen allergiakohtauksen jäljiltä, vähän vielä luomi turvoksissa, mutta paljon parempi jo. 

Vielä ei ole jaksanut uima-allasta virittelemään, joten Amanda survoi viilentymään ämpäriin :D vaikka vieressä oli vähän laakeampi astia täynnä vettä. Ihanaa kun on lapsia, arjessa on koko ajan puuhaa ja pieniä ilonaiheita, lapset on monesti niin pienestä iloisia, tai niin pienestä paniikista.. Amanda ei ihan vielä ole päässyt sinuiksi ötököitten kanssa, varisnkaan sääskien kanssa, joita nyt jo riittää, kauheaa kiljumista!

Eilen illalla oli tytöillä hoidossa kesäjuhlat, rasteilla käyntiä, hodareita, mehua, keksiä, jäätelöä, leikkejä, kuplien puhaltelua.. Jokiselle hoissa täytetään omaa kansiota, miten kehittyy ja mitä on tehty, jo alusta asti, tämän kansion saa mukaan kun lopettaa hoidon, eilen muutama sai kansion kauniiden sanojen saattelamana mukaansa, herkkä hetki ;) Ensi vuonna sama onkin jo meillä edessä, kun Jemina siirtyy esikouluun. Päälle löytyi ihan perustrikoo toppi, joka kaveriksi laitoin minun mummon vanhan mustan kukkahameen, ihanasti liehuu tuulessa ja viilentää, en ole hirveä korujen ystävä, mutta nyt laitoin väriksi oranssin kaulakorun.Tänään aamulla en kerennyt juoda joka aamuista Aloe Vera mehua aamulla, kun oli heti herätessä kaikilla kova nälkä, joten otin mukaan yhden Aloe 2 Go pussin; sisältää Aloe veraa ja pomesteenia, päivän c-vitamiini anno yhdessä pussissa. Antaa mukavasti boostia päivään, monet käyttää tätä esim. Pitkillä lenkeillä, kun tuntuu että virta alkaa hiipumaan, itse otan monesti reissuun mukaan, niin kätevän kokoinen, tai töistä kotiin tullessa kun on kova nälkä ja pitää hakea tytöt, siirtää mukavasti nälkää, jotta jaksaa ruualle kotiin. 

Siinä se nyt on minikasvihuone minun tomaateille. Mietin jotain seinän viereen laitettavaa kasvihuonetta, sellaista kunnollista, mutta sitten mietin miten kestää talven, eikä rahatkaan nyt riittäisi, joten googletin vähän eilen illalla nettiä, tälläisia vastaavia löytyi Julasta 179 kr, biltemasta 199 kr ja tämä minun versio on Rustasta 249 kr, ei jaksanut odottaa, eikä tarvinut maksaa postimaksuja. Tosi iisi koota, käytin hyväksi vähän lapsityövoimaa, siskon poika kerää rahaa ja halusi tulla kaveriksi. Vielä en raaski kaikkia tomaatteja istuttaa isompaan, sillä on luvannut kylmeneviä kelejä, joten yöksi nostan kans vielä sisälle, niin pieniä kun raukat vielä ovat. Tuli huhkittua kovasti ulkona, mikä tuntuukin nyt selässä, lapset kyllä kyllästin aurinkosuojalla, mutta ittiä en muistanu. 

Kiitos isosti vielä kerran, nautitaan keieistä vielä kun ilmoja riittää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti