sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Ihana ukonilma eilen!Eilen oli aivan ihana ukonilma illalla, töissä kuunneltiin jyrinää, joka tietenkin loppui kun pääsi kotiin. Sain pyöräillä kaatosateessa kotiin, eihän sitä sokerista ole tehty. Vaatteet oli kyllä ihan märät ja lenkkareissa oli kylpyammeet. Päätin kun lähdin pyöräileen että mie nautin tästä niinkuin lapsena, pyöräilin rauhassa ja annoin sateen kastella kunnolla, lämmintä ihanaa sadetta.


Aamulla korjailin vähän vaatteita, Jemina oli saksinjt yöpaitaa, housujen polvissa oli reikiä (yhdet lemppari housuista), minun toppeihin oli jostain ilmestynyt pienet reiät. Viikonlopun sisään tuli kulutettua kaikki valmiiksi askarrellut tyttöjen kortit kansiosta, joten askarreltiin muutama valmiiksi, Frozen ja Monster high -kortit (käytettiin saatuja kutsujorttia hyväksi). 


Mie voin ylpeänä sanoa että tiedän minun meikkipussin sisältöä ei olla testattu eläimillä, laadukkaita ihania tuotteita Foreverin aloe pohjaiset meikit <3 
Mies unohti hakea minut töistä, joten kävelin kotiin raikkaassa tihkusateessa ihaillen luontoa; vesipisarat näyttivät niin kauniilta kasveissa. Illalla tytöillä oli meikkihetki; isosisko meikkasi pikkusiskoa <3 
 Tytöillä iltajumpat isin päällä, kävellää ja hypitään, myös kuperkeikkoja voi tehdä idin päällä :D Miten teillä vietetään sunnuntsi iltaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti