maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kokeiluja ja istuttamistaValkosipulit juurtumassa, mihinköhän mie ne tästä nakkaisin, jostain luin, että voi käyttää pelkän kasvavan varren, on miedompi kuin valkosipuli ittessään. 

Lauantaina käytiin ostamassa kukkia, yhteen parvekelaatikkoon minkä sain ostettua viime kesänä IKEAsta, Jemina valitsi Pelargonioiden värin, ostettiin muratti vielä keskelle komistamaan. Keväällä siemenistä kasvattamani tomaatintaimet alkaa olemaan jo ihan kivan kokoisia. Mummolasta n 5 vuotta sitten hakemani pioni pukkaa ensimmäistä kertaa siirtonsa jälkeen nuppuja, tätä on odotettu, etupihan aurinkoisessa kukkapenkissä on paljin parempi kun ensimmäinen paikka meidän pihalla kostea takapiha oli. Tulossa on useammat synttärit lyhyen ajan sisään, Amandaa juhlitaan perjantaina, jo 3 vuotta :) Siskon poikaa juhlitaan lauantaina 8v ja tyttöjen serkkutyttö täyttää pian kans 6v. Onneksi löytyy kortteja omasta takaa, teen kerralla usemman kortin. Lahjat käytiin ostamassa kaikille, kun käytiin ruokakaupassa, paikallisessa Prismassa oli paljon leluja -50% tarjouksessa.
Eilen lähdettiin hakemaan mummolasta miehen työhousuja lyhennytyksestä, tytöt pääsi papan mukana hakemaan kalastajalta Perämerenlohta, komea iso lohi oli kyllä saatu. Pappa fileroi ja paloitteli kalan osaavin ottein, ei ole tullu itte kokeiltua, jotenki tuntuu ettei se noin helppoa ole miltä se näyttää. Pappa keitti lohisopat, jota Jemina aina tilaakin papalta, on se vain niin hyää. Niitin raparperisadon, jonkin verran iltapuhdetta siitä kertyi :D 


Foreveriltä löytyy hyviä tuotteita myös miesten ihonhoitoon ;) Aloe shave on unisex, joten käy myös naisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti