lauantai 11. kesäkuuta 2016

Useamman päivän touhuiluja!

Torstaina löysin miehelle tosi siistin lippiksen, vai mitä mieltä olette? Teemu selänne lippis, ei mitään hirveän kovia jääkiekko faneja olla, mutta kaikkihan nyt tietää Selänteen 8) lippis sopi tosi hyvin myös omaan päähän.
Tytöt alkoi tekemään pikkuleegoja kauppareissun jälkeen, ohjekirjoja ei kuulemma tällä kertaa tarvittu, vaan tehtiin ihan miltä tuntuu ja hyvähän siitä tuli. Jemina toivoi että alin kuva otetaan ja lähetetään mummoille ja Hanna tädille.Perjantaina sisko tuli aamupäivällä kylään, lapista tietty pitää napsia kuvia :) Tässä nuorimmat, Roni kohta 6kk, Amanda kohta 3 ja Nella 4. Amanda tykkää niin pienestä serkustaan, sanoo Roni on niin söpö söpö pieni vauva :D Jemina lähti mukaan yökyläiläileen, Amandalla tuli vähän paha mieli, joten me lähettiin ostaan viikonloppu karkkeja ja mentiin mummolaan kyläileen. Illalla oli erittäin rauhallista, Amanda nukahti autoon. Eilen aamulla aloitettiin unelmakartan uudelleen tuunaus, mutama unelma on tullut jo toteutettua, aivan mahtavaa! Ihana kun sen vielä käsittää ja huomaa niin selvästi kun unelmakartan näkee joka päivä! Mietin samalla että voisi olla tosi kiva tehdä Jeminan kanssa tällainen, antaisi itse vähän apua tietty, mutta että lapsi oppisi että unelmoiminen on hyvä juttu ja miten niitä voi saavuttaa. 

Kesänavausmarkkinat Kaakamossa olivat aika kosteat ensimmäisen tunnin ajan, mutta sitten vesisade rauhoitui, olin pitämässä sinnikkäästi myyntipöytää Foreverin tuotteilla, onneksi tuotteet ei tykkää kyttyrää pienestä suihkusta. Näin myös Kemin metsän kasvu-tapahtumasta tutuksi tulleen Swipe myyjän, sain pidätellä sadetta hänen varjonsa alla. Kun sade lakkasi niin hymy palasi myyjien huulille ja kaupan käynti sai jatkua, ruletit kannettiin ulos ja saappaanheitto sai alkaa. Harmi kun ilma verotti porukkaa, sillä olisi ollut kiva tavata kyläläisiä enemmän, olen Kaakamossa kasvanut, aivan ihana pieni kylä, jossa on ihania ihmisia, paljon metsiä ja peltoja missä temmeltä. Meri lähellä ja monta ihanaa rantaa, olen oppinut olemaan veneessä jo tosi pienenä, aika monesti jopa nukkunut, merenkäynnistä huolimatta, kesäisin mentiin monesti keskimoottori veneellä tai isän pulpetti veneellä Sarveen. Ihana kansallispuisto, vähän ennen Ruotsin rajaa, siellä sitä mökkeiltiin monta viikonloppua ja joskus jopa vähän pitempi aika, ilman sähköä ja juoksevaa vettä tietty, seurana saaren lampaat. Kyllä mie vielä joskus sinne menen! Aivan ihania paikkoja molemmat <3 

Hain tytöt tapahtuman jälkeen siskon luota ja Nella lähti vuorostaan meille yökylään. Kotona meillä olikin tyttöjen serkku kylässä, tytöt leikkivät innoissaan ja trampoliini oli kovassa käytössä. Kaverini Hanna tuli saunomaan kaverinsa kanssa, olivat tulleet viikonlopuksi mökkeilemään Tornioon, mutta Torikassa ei ole sauna ihan toimiva, joten lämmitettiin heille sauna ja kevyeksi iltapalaksi vieraspaikkakuntalaisille hain Meerin grilliltä jätit juustolla, toiselta nimeltään Merrin möykky. 

Ihanaa sunnuntaita! Meillä paistaa heti aamusta aurinko tosi nätisti, toivottavasti tulee lämmin päivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti