keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kiukaan vaihtoa

Jemina sai syödä aamupalan ulkona, että äitikin näkee auringon, aamupäivä töitä ja illalla oli tiedossa kiukaan vaihto. Jemina toivoi aamupalaan äitin suklaa protskua, Foreverin soijaproteiini jauhe maistuu oikeasti suklaalta, ruukaan laittaa puoli mittaa aamupuuron sekaan. Juomana tietty aamupala Aloe vera shotti, tänään luomupersikoilla maustettua Bits'n Peachesia, Aloe veraa juomassa yli 90 % ja vain hedelmien oma sokeri maustamassa. Sitten heti aamuhyppelyille trampoliinille, usko pois lapset tarvii laadukasta proteiinia, sitä kuluu, aivan huippu kampe, äitikin tykkää! 


Illalla vanhasta hyvin palvelleesta kiukaasta kivet pois, mies otti kiukaan irti ja uutta tilalle. Vanhassa kiukaassa oli jo vastus keskeltä rikki ja toisestakin paikkaa menossa rikki, oli aika vaihtaa kiuas. Mies käy joka ilta saunassa ja valitsi meille uudeksi kiukaaksi komean Harvian Cilindro H/F kiukaan, onhan se hieno. Illan liikuntana oli kantaa tallista kiuas, neljä laatikkoa kiuaskiviä 'a 20 kg sisään ja vielä asetella ne kiukaaseen annettujen ohjeiden mukaan. 


Sisko pääsi Pohjolan sanomiin, eilisellä Kotieläinpuisto Arkadia reissulla, käyhän lukemassa: http://www.pohjolansanomat.fi/kotimaa/joukko-elaimia-loysi-uuden-kodin-simon-maksniemen-kotielainpuistosta/#&gid=1&pid=4


Tykkään Foreverin tuotteista koska käyvät niin moneen, eikä tarvi olla montaa tuubia; yksi kasvoille yöksi, yksi yöksi, yksi jaloille, yksi käsille yms.. Yksi tuubi käy vaikka kaikkiin! Myös Forever Aloe Soap on tosi monikäyttöinen, itse pesen tällä vessassa kädet ja meikit kasvoilta, saunassa koko vartalon, lapsille kylpyveteen.. Tämä soveltuu myös tosi hyvin pesunesteeksi mekkisiveltimille koska on niin hellävarainen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti