tiistai 21. kesäkuuta 2016

Autokaupoilla KalixissaTytöt oli jääneet toissapäivänä anoppilaan yöksi serkkutytön kanssa. Eilinen aamupäivä minulla ja miehellä meni Kalixissa autoja katsoen, mie arvasin että kun mies myy auton, tulee taas autokuume, siitä asti kun A6 ostaja kysyi onko auto myynnissä, on blocket ollut kovassa syynissä. Eilisessä oli hyvä puoli siinä että muutama vaihtoehto on diskattu pois, pitää olla hyvä penkki istua. Käytiin koeajamassa Passatti ja otettiin tarjous ihan uudesta Skoda Ocktavia RS:stä, tarjous oli tosi hyvä, saa nähdä ollaanko kohta ihan uuden auton omistajia. 

Iltapäivällä lähettiin hakemaan tyttöjä mummolasta, mutta kenelläkään ei ollut kiirettä kotiin, naapurin tyttö tuli vielä hakemaan tyttöjä ulos leikkimään. Jemina jäi vielä toiseksi yöksi, mutta Amanda lähti kotiin, monta päivää on ollut sateista, eikä eilinen ollut poikkeus. Sain jo aiemmin edellisviikolla kotiläksyn täyttää laatikko kuvilla mitä haluaa, mistä haaveilee, mikä miellyttää silmää ja kirjoittaa laatikkoon teksti: kaikki mitä tästä laatikosta löytyy, ON OLEMASSA! 

 
Illalla satuin jäämään telkkarin eteen katsomaan ohjelmaa, oli kyllä todella mielenkiintoinen ohjelma: 30 päivän ihmiskoe, jossa personaltrainer Tomi Kokko, vaihtoi ruokavalionsa Suomen ravitosuositusten mukaiseksi 30 päivän ajaksi, mieheltä loppui virta tyystin ja lihoi n. 6 kg, aivan käsittämätöntä.
Todella vähän tulee nykyään enää katsottua telvisiota, mutta tämä kannatti katsoa, herätti kyllä paljon ajatuksia, mm. onko margariini terveellistä syödä, miksi kevyt tuotteita versus rasvaiset... 


Aamu alkoi taas normaaliin tapaan Aloe Vera - juomalla, johon sekoitan arginiinin, aamupalaksi nautin smoothien, pinaattia, rahkaa, mangoa, pähkinöitä ja spirulinaa, nams, päälle vitamiinit ja kalaöljyt. Viime viikolla monta päivää meni haukotellen, tuli syötyä huonosti, eikä liikuttua tarpeeksi, nyt pitää tehdä taas oikaisu terveellisempään. Aurinko pilkotti jo aamusta pilventakaa, äkkiä ulos nauttimaan hetki auringosta ennen töihin lähtöä, töiden jälkeen kassien pakkailua, sillä lähdemme juhannuksen viettoon miehen isän luo lähelle Joensuuta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti