maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kotiaskareita ja kesäisiä ilmoja, vihdoin!
Lauantaina ulkoilutettiin imuria, tai noh pesulaitehan tuo taitaa oikealta nimeltään olla, meillä suurimmaksi osaksi ProAquaa käytetään ilman puhdistukseen ja imurointiin, tehokas vekotin, en yhtään kaipaa imurin katkua jonka päästää huoneilmaan imuroidessa. Ilmanpuhdistulsella tarkoitan että laite jätetään päälle huoneeseen, laite kerää ilmassa leijuvat pölyt pois ja suodattaa ne veteen, mies pesi viimeksi tällä saunan, on pesty myös mattoja ja sänkyäki muistaakseni :D 

Yli viikon aamut on alkaneet aukaisemalla kirja Taikavoima (Rhonda Byrne) joka päivä vahvistetaan ja muistutetaan miatä kaikesta oikeasti saakaan olla kiitollinen tässä elämässä, nykyaikana niin moni asia on meille itsestään selvää. Minulla on niin monta syytä olla kiitollinen! Olen teve, minulla on kaksi tervettä lasta, rakas mies, äiti, isä, sisko ja siskon perhe, veli, talo, autoja, ruokaa, sähköä, vettä, töitä....

Mie inhoan leviävää villiintynyttä Lupiinia pihallamme, sitä on tietty naapurissakin, niin ei saa kitkettyä millään, vaikka myrkyttäisit niin silti se on kohta siinä, maljakkoon varkain kasvaneet kukat kyllä sopii, kaunishan tuo kukka kuitenkin on.
Illalla leikkasin vielä iltalenkkinä nurtsin, reipas mie! Sitten ihmeteltiin Jeminan jumppa näytöstä, voi vain ihailla pienen lapsen kehon hallintaa, niin mahtavaa! Vatsatauti tuntuu vielä vatsassa, ihan ei ole täysin palautunu vatsa normaaliksi, joten iltapalaksi:
 
Kevyt smoothie kulho
Kookosmaitoa 1-2dl
Forever Ultra vanilja 
Mustikkaa n 1dl (jäisiä)
Vadelmaa n 1/2 dl (jäisiä)

Sekoita blenderissä ja nauti!
Vie hyvin makean nälän mennessään!
Sunnuntaina ulkona näytti kesäisen lämpimältä (pitkästä aikaa) joten puin lenkkeily kamppeet päälle, Amandan laitoin vaunuihin ja reippaalle kävelylenkille. Viimevuonna ostin KappAhlista alesta urheilu shortsit, vetasin pienen empimisen jälkeen ne jalkaan, mietin onkohan ne liian lyhkäset, varmasti joudun nykimään niitä koko lenkin ajan ja arvatkaapa mitä, niinhän siinä kävi kerran niin jo päätin ennen lenkille lähtöä! Aamupalaksi kevyt protsku smoothie trooppisilla hedelmillä. Jottei menisi liian keveäksi elämä, lähettiin tyttöjen kans Tornioon odottaan mummoa ja pappaa ulos syömään, oli todella mukava yllätys että pikkuvelikin oli mukana. Käytiin RAXissa syömässä ja syötiin tötteröt kävelykadun jätskikiskalla! 

Jeminalla oli kaverin synttäreille meno, joten lähettiin Amandan kanssa Kamoon Kaakamoon- kyläfesteille, vitsi en napannu yhtään kuvaa :( Aivan mahtavaa yhteishenkeä kyläläisillä, talkootyöllä keräävät rahaa ässäkenttään ja nuorten musiikki harrastuksia tukemaan! 

Kuvia ja juttua tapahtumasta enemmän:

Ässäkenttä Kaakamon Facebook sivut:

Upeaa elävää musiikkia oli tapahtumassa, Kaakamon koulun bändit soittivat ensimmäisenä, olikohan tulevat neloset, vitoset ja viimeisen vuottaan Kaakamon ala-astetta käyneet tulevat seiskat, tosi hienosti veti kaikki, mutta huomasi kuinka kehitys menee eteenpäin kun harrastetaan ja uskallus kasvaa. 

Mahtavaa kun kesällä tapahtuu! 


Tänään aamulla sovittiin siskon ja kaverin kanssa että kun heidän pienimmäiset on nukkuneet päikkärit lähdettään liikennepuistoin Tornioon. Tytöt löysi ulkoa ison perhosen toukan, jonka googletuksen jälkeen osasin tunnistaa puuntuhoojan toukaksi. Oli aivan ihana päivä joka meni nopeaa, aivan mahtavaa että ihmiset käyvät liikennepuistossa sankoin joukoin, nytkin oli niin paljonporukkaa että potkuautot oli koko ajan ajossa ja vuoroa sai odottaa. Oli tosi mukava nähdä ystävää jota en ole kerennyt kunnolla näkemään herran aikaan, saatikka hänen valloittavaa ihanaa tytärtään! Siskon kanssa tehtiin lasten vaihto, Jemina lähti niille ja Nella tuli meille :) Illalla saunan jälkeen katsoin peiliin ja huomasinettä peeveli, en muostanut sitten aamun jälkeen laittaa aurinkosuojaa. Onneksi on ihoa rauhoittavia tuotteita käden ulottuvilla, Aloe pelasti, ihoa ei kuumota, eikä kutise! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti