tiistai 5. heinäkuuta 2016

Reissulainen kotiutui lauantaina





Lauantai aamuna ennen töihin menoa hain Jeminan ja Hanna-tädin Tornion rautatie seisakkeelta. Amanda nukkui vielä kun tultiin kotiin ja alettiin aamupalalle, kohta kuului kuitenkin ylälerrasta että siskon ääneen oltiin herätty ja pienet jalat tömistelivät yläkerrassa kohti portaita. Kova oli molemmilla ollut ikävä, pikaiseen auottiin siskon tuomat tuliaiset, sitten mentiin sohvalle kattoon asmupiirrettyjä toisen kainaloon liimautuen. Sitten olikin lähettävä töihin, viikon putki pitkästä aikaa töitä. 



 
Työpäivän jälkeen oli lähdettävä ostamaab maitoa ja ruokaa kaupasta, kauan olen haaveillut ostavani pallovalo -sarjan, nyt sen ostin, helposti löysi paikkansa.



Eilen töiden jälkeen innostuin puhdistamaan meidän liesituuletinta, joka on alkanut tippasemaan rasvaa, huhuh, oli vain aikakin pikkaisen aukoa ja pyyhkiä enimpiä pois.






Tänään aamulla Amda piti seuraa meikatessa, onneksi molemmille in omat meikkipeilit. Illalla hain työt äitini ja isäni luota, mummo oli leiponu pullaa. Ai että, tuoreita voisilmä pullia ja kanelipullia :P

Amanda nukahti autoon kotiin tulo matkalla, nostin työn syliin ja vein sohvalle makoilemaan, kohta pyysi ämpäriä että on huono olo, oksutautihan se sieltä tuli. Jemina apinoi iltapuhteena, mikähän tuosta lapsesta tulee vielä isona?! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️