perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kukkia ja ihania ilmoja!
Aivan mahtavia ilmoja pidellyt! Harmi kun sattuu juuri väliin jonka olen töissä, 8 päivää töitä putkeen nyt. Olen laittanut kellon joka aamu seitsemäksi soimaan, jotta saa ammutoimet hoidettua ennen tyttöjen herätystä, aamupalalle, hampaitten pesulle ja aamu kahvit ulos! Olen kovasti tykännyt Rohnda Byrnen kirjasta Taikavoima, eilen yksi tehtävistä oli kirjoittaa itselle shekki, johon haluttu summa ja mielessään käyttää se summe, mie mietin että me varattiin ulkomaan matka Rhodokselle tai Kreikaan <3 

Kirja opettaa sinut olemaan kiitollienen asioist joita sinulla on, nyky aikana kiireisessä maailmassa tuntuu että asiat on itsestään selvyyksiä, eikä osata olla kiitollisia mitä meillä jo on, sitä saa mitä tilaa periaatteella, jos olet kiitollinen jostain, saat sitä enemmän. Ja tiättekö mitä, mies laittoi tänään töissä ollessani viestin että saan raha Försäkrinskassaöta, ei ihan nuin paljoa, mutta alku kuitenkin! Mahtavaa!! 

Rakastan kesää, lämpöä ja kukkia, ihmiset on paljon hymyileväisempiä ja helpommin lähestyttäviä kesällä! 
Eilen töiden jälkeen halusin nauttia lämpimästä ilmasta ja syyä ulkona, itte ei jaksanu alkaa laittaan ruokaa ja olin kuullut pelkkää hyvää Tornioon Victorian torille avatusta Valholasta, että päätettiin koko perhe mennä syömään sinne. Sämpylä itsetehtyä, pihvit itsetehtyä, ranskikset ja majoneesi kans! Ja oli hyvää ja todella täyttävää, tytöillä harvoin maittaa ruoka, aika sirppanoita kun ovat, Jemina söi kaikki lihapullat ja jopa maistoi muusia, jossa oli muistaakseni bataattia, perunaa ja pekonia, piti maistaa, hyvää oli sekin, ei vain jaksanu syödä kaikkia lautasia tyhjäksi :D Terassi oli täynä porukkaa ja kaikki tuntuivat viihtyvän ja nauttivan ruoasta/ juomista! Voin vain suositella paikkaa! 


Tänään töiden jälkeen grillailtiin, kasteltiin kasvit, pystytettiin teltta, käytiin Amandan kanssa pyörällä Icassa ostaan huomiselle karkkeja. Kahviteltiin Jaanan ja Pertin kanssa, tosi ihana kun kävitte serkku rakas! Ja tyttöjen kanssa kömmittiin telttan, Amanda ei kauaa viihtynyt, vaan lähti isin kainaloon, Jeminakin suunnitteli lähtöä, mutta nukahti kesken jutun :F Nyt vain koettaa saaha unta itsekkin! 

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille ja Sonya upeaa, elämyksellistä Australian reissua, pidä hauskaa ja mauti elämästä! Ikävä tulee, mutta pidetään yhteyttä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti