perjantai 1. heinäkuuta 2016

Jemina lähti keskiviikkona reissuun, uusi leffateatteri Torniossa ja liikennepuistoiluaJemina lähti keskiviinkona kummitätin kanssa reissuun, ensiksi linkkarilla Ouluun, Oulun ihmettelyä, yöjunalla Helsinkiin, jossa aamupäivä oli mennyt Korkeasaaressa. Aivan mahtava täti tytöllä <3 


Eilen käytiin ihmettelemässä serkkupoikien tyttömarsuja, tytöille pojat oli antaneet nimeksi Ossi ja Sakke. Roni oli saanut rokotteet, kuume ei pojan hymyilyä estänyt! Siskon luota lähettiin mummolaan, mummo oli kotona, mutta pappa oli töissä, Amanda tahtoi jäädä mummolaan oottaan pappaa kotiin. Mie lähin Kemiin toimittaan tuotteita ja moikkaan serkkua, kyllä riitti vastaan tulevaa liikennettä, huomasi kyllä että tänään on alkavat Suviseurat vetää porukkaa puoleensa, liikenne on kuulemma eilen ruuhkautunut Iistä pohoiseen ja normaali matka Oulusta Tornioon on komestänyt vähintään tuplasti. Tämä aamu on oltu liikkeellä pyörällä aamusta asti, aamupala nassuun ja tsekkaan uusi leffateatteri Bio Rex Kauppakeskus Rajalla. Jonoteltiin siinä puoli tuntia Amandan kanssa, vain että kuultiin että Risto Räppääjä leffa ei ollu tullu teatteriin perille :( Onneksi Amandaa tämä ei paljoa häirinny, joten mentiin Angry Birds leikkipaikkaan suunnittelemaan mitähän sitä sitten. Siskoa ja lapsia pyydettiin leffaan mukaan, joten ilmoitettiin ettei leffaan tänään päästäkkään. Sovittiin että lähetään tsekkaan Liikennepuisto joka saatiin kuin saatiinkin auki tälle kesälle, päättäjistö meinasi että on niin huonossa kunnossa että ei avata, mutta Torniolaiset älähti ja sai asiat liikkeelle ja puisto kunnostettiin! Tornion 4 H-laiset pitävät liikennepuistossa kahviota ja valvovat liikennettä! Mulavasti oli väkeä liikkeellä avajaispäivänä ja keli suosi, pidettiin piknikki ja lapset sai lähteä ajelemaan ja leikkimään! 

Amanda lähti minun siskon mukaan, joten kävin uuden ihanan kolleegan luona näyttämässä miten omat sivut saa aukaistua ja mistä löytyy mitä. Sain pari uutta jälleenmyyjä keskiviikkona kun ylälinjani Susanna kävi näyttämässä miten tätä työtä tehdään, olen niin kiitollinen! Aivan mahtavaa! 
Ostin uuden kirjan eilen käydessäni Kemissä: Rhonda Byrne-Taikavoima, vaikuttaa tosi lupaavalta kirjalta, 28 päivän ajalle on yksi tehtävä, tämän päivän tehtävä oli kirjoittaa ylös 10 asiaa mistä on kiitollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti