tiistai 19. heinäkuuta 2016

Tivolissa sunnuntaina
Sunnuntaina käytiin Suomen tivolissa Torniossa, joko te olette käyneet? Tivoli on vielä huomenna Torniossa ja seuraavaksi Kemissä 23.7-1.8. Aikataulut näet täältä: 

http://www.suomentivoli.fi/index.php/aukioloajat

Tytöt halusi että mie käyn laitteissa heidän kanssaan, joten itsellä ei tullu kauhiasti näpsäiltyä kuvia! Käytiin vuoristoradassa koko perheen voimin, Jemina käytti isiä kummitusjunassa! Aika pelästyneen näköinen tyttö tuli ulos junasta liimautuneena isiin. Ketjukarusellissa alkoi jo tuntua päässä äitillä tytöt tykkäsi kovasti. Samba karuselli on kanssa yksi suosikeista, ihana kun ei tarvi vielä kovin rajuihin laitteisiin mennä :D 

Aamujen yksi ihan luottotuote on Aloe nourishing serum, jättää ihon silkkisen pehmeäksi, käsistä voi ylimääräisen pyyhkäistä latvasuojaksi, ihan parasta! Itteä pitää välillä hemmotella! Kaikista parasta on että tämä tuubi kestää kauan, iso koko! 

Meinasin ihan unohtaa koko Amandan 3v neuvolan, Ruottissa tai noh ainaki Haaparannalla käytetään lasta tosi hyvin neuvolassa 1,5 vuotiaaksi, seuraava käynti onkin sitten vasta 3 vuotiaana. Hyvin on tyttö kasvanut omalla käyrällään, meidän tytöt on molemmat niin sirppanoita. Olisihan se hassua jos lapset olisi isoja, kun me miehen kanssa ollaan molemmat 168 cm ja risat. Lime kukkii, nuppuja on kovasti tuloillaan! 
Eilen iltapuhteena pilkoin tuoreen ananaksen ja ajattelin kokeilla onnistuisiko alkaa kasvattaan omaa, saattaa viedä jopa 2 kk että juurtuu, ohjeet katoin täältä: 

http://puutarha.net/artikkelit/5842/ananaksen_kasvatus.htm

Osan paloista laitoin suoraan pakkaseen IKEAn suljettavissa pienissä pakastuspusseissa, sopivia annoksia esim. smoothieen. Osan laitoin rasiaan ja jääkaappiin, on se vaan niin makiaa tuoreena :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti