perjantai 19. elokuuta 2016

Fixailuja





Tiistai -iltana Amanda halusi lähteä käymään IKEAlla , mukaan tarttui kaunis orkidea, uudet valkoiset tytnynpääiliset, uusi "kukkalauta" (meillä kun ei ole ollenkaan ikkunalautoja talossa) ja ihana kastelukannu. Keskiviikko aamuna etsin kaikille oman paikan, orkidea löysi paikan yöpöydältä tuomaan kauniita ajatuksia aamuihin ja iltoihin.


Keskiviikko aamuna tytöt toivoivat lettejä hiuksiin, pitkään aikaan ei ole tullut tehtyä lettejä, nyt pitää useammin pyytää jos saisi tehdä, on ne vain niin nättejä, letit ja tietty lapsetkin :D









Sitten kiertelin kotia ihan uusin silmin ja dc- fixailu lähti vähän käsistä: ihan ensiksi puukko pidike sai marmorikuosin, sitten tyttöjen leikkikeittiön taso, pöytä, yksi pirkki lisää ja lopuksi Amandakin tahtoi laittaa fixiä itseensä :D Helppoa ja hauskaa, saa äkkiä ilmettä vaihdettua.


 
Sitten olikin ohjelmassa tankoilu tunti, mie niin tykkään, käsissä tuntuu että on treenattu ja parasta on kun uskaltaa heittäytyä ja onnistuu tekemään liikkeitä. Otin kymmenen kerran kortin, taidan olla ihan koukussa tankoiluun. 


Minulla oli synttäreiltä jäänyt vielä yksi lahjakortti käyttämättä, joten torstai aamuna vein tytöt anoppilaan hoitoon ja lähdin kauneustudio Mariaa kohti, sisällä toimitiloissa oli miellyttävää ja palvelu oli ihan parasta, niin rentouttavaa! Kaikista parasta on kun voit puhua ihan mistä vain, vaikka hoitoa tekevä ihminen ei olekkaan ennestään tuttu, välillä sai nauraa tippa linssissä ja juttua riitti. Kauneusstudio sijaitsee Torniossa Länsiranta 9:ssä, suosittelen käymään, katso hoidot ja hinnastot alta linkistä:


Hoidon jälkeen sisko soitti ja sovittiin että lähetään uimaan, hain uimakamppeet kotoa ja juopasin proteiinijuoman, sitten hain tytöt, Jemina sukelteli sulavasti ja ui poikien kanssa, kesän uimakoulusta oli hyötyä, Amanda ei lämmennyt sinuiksi uimisen kanssa, suurin osa kahdesta tunnista  uimahallissa menikin porealtaassa. 

Seuraavaksi suunnattiin koko kööri mummolaan syömään, ruoan jälkeen lähettiin mummon kanssa Kemiä kohti. Suunnitelmissa oli käydä eka Hankkijalla, mutta eihän se ollut auki enään viiden jälkeen, joten lähettiin Kemiin kuluttamaan aikaa, meinattiin että mennään käymään kirjakaupassa, noh ovi sulkeutu nenän edestä, aitten käytiin intersportissa, Seppälässä ja laukkukaupassa, puoli tuntia niin oltiin kierretty kaikki ja mummu löysi viimisestä liikkeestä uuden laukun
<3 Täikön torilla alkoi klo 18 Meri-lapin Reko lähiruokarenkaan tilaisuus, bongasin ryhmän aiemmin tässä kuussa Facebookista ja huomasin tilaisuuden, äidin kanssa tilttiin etukäteen tuotteita ja eilen oli aika hakea ne suoraan tuottajalta. 




Kananmunia 30 kpl oli Kangaskosken kananmuna -tuottajalta. Kilo jogurttia 500 g appelsiini ja baileys jäätelö tuli Sortolan jäätelöltä. Kaksi kiloa broccolia tuli Kukkolan luomutilalta. Seuraava tapahtuma on 1.9.2016 Torniossa, kolloin on muuten suurmarkkinat kans (1.-4.9). 

Mukavaa alkanutta perjantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️