lauantai 6. elokuuta 2016

Kesäloman aluksi vuokrattiin mökki


Mies vuokrasi työpaikan kautta Ykskuusesta (Simosta) mökin, jonne tytöt ja mies menivät jo edeltä. Päästyäni töistä kävin kotona ottamassa vaatekassin mukaan, hygienia tarvikkeet, vähän kasviksia ja hedelmiä, mies ei kuitenkaan ole niitä pakannut yhtään mukaan, ajattelin. Kannoin tomaatit sisälle jotta eivät kuivu ihan karrelle ja kastelin ulkokukat. Perille päästyäni pöydällä oli kasa herkkuja, leipää, kahvia, vettä, jääkaapissa ruokaa, mutta ei yhtään vihreä :D suunnattiin saunomaan ja rauhoituttiin iltapuulle. Amanda olisi halunnut lähteä kotiin, mutta nukkui todi hienosti omassa pedissä, Jemina nukahti viereen, eikä halunnut omaan sänkyyn kun havahtui hereille kokeillessani viedä onaan petiin. 

Meri-ilma, ah mie niin nautin herätä kun meri tuoksuu ja meren pauhu kuuluu, ikkunasta ulos katsoessa aurinko kimmeltää merestä <3 Suunnattiin rantaan aamupalan jälkeen, Jemina uskaltautui uimaan, Amanda keräili kiviä. Täällä on ihan oma pieni leikkipuisto ja minigolf rata, kävimme vähän kokeilemassa pelata, hienosti jaksoi tytötkin pelata. Käytiin Kemissä Prismassa ostamassa uusi sähköhammasharja Oral B 5000, jossa on bluetooth, saa synkattua kännykkään tiedot miten tuli pestyä ja kuinka kauan, saa ajaatimen päälle kännykästä ja erinlaisia eri haasteita :D Vanha sähköhammasharja on jo aikansa elänyt, eikä tahdo enään pitää latausta, tänään lakkasi toimimasta tykkänään. Seuraavaksi lähettiin tyttöjen kanssa ihmettelemään isoja kiviä rannalla, tytöistä oli kiva kerätä kiviä ämpärii ja hyppiä kiveltä toiselle, samalla ihmeteltiin miten erilaisia kiviä voikaan olla, osassa oli syviä reikiä, osassa juonteita, osa monen värisiä, osa todella kimaltavia, osa todella huokeita. Lopulta löydettiin villivadelmia, dumpattiin ämpäristä kivet ja kerättiin isillekki vähän vattuja.  Käytiin taas rannalla, mieki jätin talviturkin mereen, oli niin lämmintä. Mie lähin vielä kuluttamaan herkuttelujen tuomia kaloreita kävely/juoksu lenkille. Käytiin Amandan kanssa poimimassa jogurtti-ämpäriin mustikoita, iltapuuroa varten. Sitten saunaan ja nyt nukkumaan. Ihana alku kesälomalle <3 

Mukana menossa mukana tietty Foreverin tuotteita, Aloe2Go- Päivän aloe vera annos kätevästi pienessä pussissa lisänä vielä pomesteen mehua antaan c-mitamiinia. Heat Lotion- miestä sai illalla hieroa ja laittaa heatia kipeytyneille lihaksille, samoin Jeminalle jalkoihin, pyysi itse. Propolis-hoitamaan kuivia kantapäitä + minun ja Jeminan atooppista ihoa. Forever Bright- hellävarainen kokoperheen hammasvoide, jättää hampaat sileäksi ja puhtaiksi. Mistä tulikin mieleen Jeminalla liikkuu eka hammas, kääk! 


Nöyrä kiitos taas kerran, minun tekstejä on luettu jo reilu 7400 kertaa, huimaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti