lauantai 27. elokuuta 2016

Töihin paluu loman jälkeen



Torstaina oli viimeinen lomapäivä, ajateltiin heti aamusta ottaa kaikki ilo irti. Tehtiin vähän vedestä, elintarvikeväristä ja maissijauhoista velliä, kokeiltiin kuinka paljon jauhoja voi desilitraan vettä sekoittaa, ennen kuin juoksevasta tulee kuivaa mömmöä. Tytöistä oli ihan tosi hauskaa sotkea ihan luvan kanssa, sotkettiin sekaan vielä kimalleliimojen jämät, voi sitä naurua mitä meillä talossa raikasi. 



Sotkemisen jälkeen lähdettiin ruokakauppaan, käväsin mutkan Lidlissä ostamassa vähän lisää fixiä (odottavat vapaita ja inspiraatiota), haettiin kokeilukassi kokeilusta, ihanaa kun tuotteet saa hyvää palautetta, muuta mie en kokeilukassin kokeilusta pyydäkään :D vetaisehan hihasta, tai laita viestiä jos haluaisit ilmatteeksi kokeilla tuotteita, sovitaan päivä jolloin voin tuoda kassin. 



Viimeisen lomapäivän kunniaksi Amanda sai valita leffan, katsottiin Zootropolis, aivan huippu leffa, fiksuja juttuja lastenleffassa! Tekastiin popparit ja syötiin vähän karkkipäivän karkkeja etukäteen, sillä viikonloppuna oltaisiin töissä/ hoidossa. 


Löysin viimekerralla IKEAn shoppailureissulta ihania laseja, ostin kaksi tällaista pinkillä perhosella koristettua ja kaksi sinisellä kruunulla koristettua lasia, työt ei muista enää joisikaan, perjantai aamuna eka työpäivän kunniaksi äiti sai juua aamusmoothien perhoslasista. Niin se loma on lusittu ja töihin on pitäny palata, kaikkia työkavereita on kyllä ollut kova ikävä ja niin ihana olla takaisin suunnitelemassa asiakkaille keittiöitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️