keskiviikko 24. elokuuta 2016

Lauantain koulutus <3Launataina aamulla syötiin aamupuuroa ja juotiin kahvit Anun lasitetulla terassilla, puhuttiin edellis-illasta ja odotettiin innolla tulevaa koulutusta Oulussa. Lotta tuli puoli yhdeksältä Anun luo ja lähdettiin ajamaan kohti Oulua, mie ajoin omalla autolla edeltä ja tytöt perässä Anun autolla, Keminmaassa pysähyttiin ottaan kaffit mukaan ja mie jätin auton Tupasvillalle. Matka jatkui Anun ajaessa ja mie toimin navigaattorina takapenkillä. Haettiin Limingantullin Prismasta yksi kyytiläinen lisää. Perille Kempeleen vanhaan pappilaan kerettiin hyvin ennen kahtatoista, jolloin koulutus alkoi. 


Kaikkosen Piia aloitti koulutuksen ja kertoi omista upeista kokemuksistaan C9 -ohjelmasta, itse ohjelman tehneenä tiedän kuinka hyviä tuloksi ohjelmalla saa, kuinka mieli virkistyy, kroppa toimii.. Mutta oli ohan mahtava kuulla millaisia tuloskia muilla on ohjelmasta. Piia kertoi kuinka hän pääsi Supervisor tasolle nopeasti ja antoi vinkkejä muille kuinka siinä voi onnistua, kuinka se on jokaiselle mahdollista! 

 
Paikalla oli mukavasti väkeä, toivottavasti saamme lisää koulutuksia tänne pohjoisemmas nyt! Juontajana meillä oli ihastuttava Anne Rumpunen! Seuraavaksi meille puhui ihastuttava, energinen Elise Rantakallio. Mukaansatempaava kertomus negaloisista (ankeuttajia) ja postiivisuuspöpöistä, oli aivan mahtava! 

Seuraavaksi Riia Janhunen kertoi ravintolisistä, kuuli että hän on ennenkin kertonut tuotteista ja hänen edellinen työnsä olikin myyjä luontaistuoteliikkeessä. Mieleen tuli jälkikäteen että olisi kyllä ollut hyvä nauhoittaa koulutus, jotta voisi muistella mitä kaikkia hyviä vinkkejä Riia antoi. 


Seuraavaksi olikin vuorossa kanasalaatti leivällä ja curry -levitteellä, kurniva maha saatiin taltutettua ja olihan se hyvää, piti käydä santsaamassa! 

 
Seuraavaksi vuorossa oli Eepu Soini, Eepu on Rovaniemeltä ja on käynyt Torniossakin pari kertaa pitämässä Voi hyvin Iltaa, tämä työ tutustuttaa aivan ihaniin ihmisiin, Eepusta näkee että hän tulee vielä menemään pitkälle tässä työssä! 


Seuraavaksi meille puhui Suvi Seppälä, joka tuli Kotkasta jakamaan tietotaitoaan meille. Tästä mie tykkään kun jaetaan omaa tietotaitoaan, kerrotaan omaa taistaa, ymmärtää että jokainen meistä on ihan normaaleja ihmisiä, mutta jos uskaltautuu mukavuusalueen ulkopuolelle, mitä vain voi saavuttaa, unelmistaan voi tehdä totta! Aloe vera voi aiheuttaa hyvässä mielessä puheripulia, niin kävi nytkin ja Suvilla meni koulutus vähän yliajalle, ihana kun ei ollut kiire mihinkään! Koulutuksen jälkeen suunnattiin kahden autokunnan porukalla Ideaparkkiin Pancho Villaan syömään ja puhuttiin koulutuksesta! Aivan todella ihanat kaksi päivää takana, kannattaa käydä kouluttamassa itseään, suosittelen, olit sie ihan missä työssä vain! 


Illalla myysattiin tyttöjen kanssa kotona, minulla on hyvä fiilis tulevasta, koetetaan pysyä positiivisena, pidetään negaloiset kaukana ja levitetään positiivisuuspöpöjä, mikä vain on mahdollista kun vain terpeeksi siihen uskot ja unelmoit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti