sunnuntai 14. elokuuta 2016

Loma ilma on syksyinen, kyläillään!

Amanda on ollut hieman flunssassa ja parina päivänä nukahtanut päiväunille, jota ei normaalisti tee. Ensi viikolla pitäisi olla onneksi lämpimämpiä ilmoja, takkia ja kaulahuivia on täällä saanut kaivaa jo esille. Joka päivälle olen suunnitellut kyläilyä tai kahvittelua ystävien kanssa, pitäristää kummasti mieltä ja on ihana vaihtaa kuulumisia kunnolla, kaksi päivää on tyttöjen kanssa kyläilty :) 
Jeminan telvision katselukaan ei ole paikoillaan pysymistä, katsoo monesti telvisiota ylösalaisin, tytöllä on niin mahtava vartalonhallinta! Seisoo kauan aikaa päällään ja liikuttelee jalkojaan miten mieleen juolahtaa. Tätä notkeutta ja vartalonhallintaa on kyllä ruokittava, harmi kuin näin pienille ei täällä päin taida oikein olla mitään mikä antaisi haasteita, satujumppaa löytyy, mutta mutta, on sekin toki hyvä :D Aamu alkoi eilen smoothiella, kaupasta löytyi pitkästä aikaa ihan kelvollisen näköistä baby pinaattia, joten pinaattia, mustikkaa, banskua, soijamaitoa ja soya go on! Päivällä tehtiin omatekoisia lihapullia ja pihvejä, pihasta nyppäsin basilikat ja reseptiä ei näihinkään jaksanut metsästää, maustaa ja paistaa koe-erän niin tietää pitääkö makua lisätä. Eilen aamusta käytiin kyläilemässä tyttöjen kanssa, kaveri antoi tyttönsävaatteita mukaan, on lapset vain erikokoisia, minun ja ystäväni nuorimmilla lapsilla on vain muutama kuukausi ikäeroa ja molemmat on tyttöjä, Amalia on kuitenkin enemmän meidän Jeminan kokoinen kuin Amandan. Meidän tytöt on pieniä, mutta olisihan se hassua jos meille kahdelle n. 168 pitkille vanhemmille tulisi pitkiä, isoja lapsia.
Mies oli asentamassa (vihdoin ja viimein) kattoluukkua talliin, onhan se jo vajaan 6 kk odottanut että tulee inspis. Pappa tuli auttamaan ja Amanda lähti yökylään, Jeminan kanssa lähdettiin vielä kyläilemään, käytiin katsomassa pientä miehen alkua ja kaverin kaunista kotia. Jemina lähti serkun luo yökylään ja me miehen kanssa päätettiin lähteä ulos syömään ja katsotaan sitten leffa, elokuvateatteriin olisi voinut mennä katsomaan joku elokuva, mutta olisi pitänyt odottaa ruoan jälkeen, joten kun masu oli saatu kiinalaisesta täyteen, suunnattiin kotisohvalle ja vuokrattiin Batman vs superman. Ei mikään leffa mikä pitäisi katsoa uudelleen, ei oikein napannut, Batman leffa joka alkaa alienien hyökkäyksellä!?!? Jossa hyvikset taistelee keskenään ja mukaan tulee vielä wonder woman. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti