perjantai 26. elokuuta 2016

Keskiviikkona nautittiin ilmasta, Amanda sai korvakorut!


Keskiviikkona heräiltiin rauhassa, lököiltiin sängyssä ja kisuttiin heti aamusta, kutiteltiin, neurettiin, nautittiin rennosta aamusta. Aamupalan jälkeen imuroitiin alakerta ja syötiin hyvin; itsetehtyjä bataatti "ranskiksia", itsetehtyjä nugetteja ja aiemmin ostamaani paikallista luomubroccolia höyrytettynä. Niin mukavaa kun tytöt itse pyytävät höyrytettyä parsakaalia, muitakin maisteltiin, mutta kaikesta ei voi tykätä, vaikka olisi kuinka äitin tekemää, itte tykkäsin :D  Sitten päätettiin nauttia ihanasta ilmasta, lähdettiin pyörällä Tornioon. Amanda on jo pari viikkoa tahtonut laittaa korvikset, aina on jotain muuta ohjelmaa tullut, aiemmin käytiin Haaparannalla yhdessä liikkeessä, mutta siellä oli korviaten laittaja kesälomailemassa, joten se jäi. Nyt suunnattiin suoraan Bomströmille, saatiin korvaan kaunis punainen korvis ja sen verran säkähdettiin ettei toista tarvisi kuulemma laittaa. Välissä käytiin jäätelöllä ja vähän jututtamassa entisiä työkavereita. Sitten Amanda tuumasi, että sen toisenkin voisi kyllä laittaa, reipas tyttö ja molemmat korut korvissa. Jemina tahtoi käydä viereiseen liiketilaan avatussa Kiki's nimisessä lastenvaateliikkeessä, mie sain ihantauhassa kierellä ja katsella ihania vaatteita, kun tytöt touhusivat pallomeressä pehmolelujen kanssa. Henkilökunta oli mukavaa ja mieleen jäi tunne että uudestaankin on kyllä mentävä, pienissä liikkeissä yleensä on paljon lämpimämpi ja läheisempi fiilis. Mukaan tarttui avajaistajouksessa olleet mustatkiiltoleggarit, huppari ja collarit Jeminalle, ostokset maksoi vain reilu 30 € <3 Suosittelen piipahtamaan Länsirannalla! https://m.facebook.com/Lastenvaateliike-Kikis-601527956685603/

Kotiin päästyä nautittiin lisää ilmasta, tytöt haki Baby Björnin ulos ja leikkivät kotista, ajeluttivat sähköautolla, veivät hoitoon beibskua, mie kuuntelin tyttöjen leikkiä riippuleinussa, miettien kuinka ihana lasten leikkejä onkaan kuunnella ja nauttia elämästä juuri nyt! Muistahan sieki, elämä ei ole pelkkää suorittamista, elämästä kuuluu myös nauttia! 
Illalla kävin tankotanssia harrastamassa, alku liikkeet tuntui että ei ymmärrä eikä kroppa toimi, sitten onneksi alkoi joitain liikkeitä tekemään onnistuneesti ja hymy tuli huulille, tämä oli kolmas kerta kun kävin tankoilemassa, käsiltä vaatii mukavasti voimaa, joita mulla ei liikaa ole, allit lihaksien sijasta ja vartalonhallintaa, invertti ei multa suju vieläkään, pää ei usko että käsistä ja vatsalihaksista löytyisi voimia, joten tyydyn muihin liikkeisiin, sain tehtyä jopa lankun tangolla, olen tosi ylpeä ittestäni. Kannattaa alkaa harrastamaan jotain uutta, poiatua pois mukavuusympyrästä, kaikkea kivaa voi sattua! Ihanaa viikonloppua kaikille! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti