keskiviikko 17. elokuuta 2016

Joka ilta mietin tekstiä mitä kirjoittaisi...

Ja sitten nukahdan, ei jaksa tai ei kerkeä. Varmaan tuttua muillekkin, eikä vain bloggailumielessä. Ne ketkä minun blogia on seuraillut, tietää että tämä on minulle digitaalinen päiväkirja, tänne mie yritän mahollisimman useasti kirjoittaa mitä meidän arjessa tapahtuu.


Maanantaina tuntui että tänään syödään keveämmin, tytöille paistoin uunilohta, itselle tein parsakaalileittoa, linkkiä reseptiin en muistanut tallentaa, mutta hyvää oli. Tyttöjen serkku tuli kylään ja lähdettiin moikkaamaan minun entistä työkaveria, jolla oli pieni koiranpentu kotona. Tytöt istui suurimman osan kyläilystä sohvan nurkalla ja sitten kun jätskiä tarjottiin niin penkillä/pöydällä. Pienet koirat on vain niin suloisia, mutta näykkivät ja ovat aika villejä, Jemina varsinkin on todella arka tutustumaan koiriin (istui keittiön pöydällä). Tyttöjen serkkutyttö uskalsi loppuajasta jo kävelemään ja huomasi etteihän se koira tee mitään. Pitää kyllä käydä useammin kylässä! 

Sitten lähettiin mummolaan, poimittiin minun mummon vanhoista marjapensaista marjoja, taitaa olla villejä, joten marjoja ei montaa tullut, mietittiin äidin kanssa että pitäisi käydä ostamassa uusia taimia. Mummo ja pappa on ostanut tänä vuonna pihalle jo kirsikkapuun ja kaksi omenapuuta, kaksi karviaista ja ainakin tyrnejä. Ihanaa kun on pihaa mihin voi istuttaa hyötykasveja, kyllä mullaki sitten joskus, meidän piha on niin pieni. Sitten mie lähin kokeilemaan tankotanssia toistamiseen, kyllä taisi laji koukuttaa tämän mamman. Kädet on ihanasti kipeät, tietää tehneensä treeniä. Lajissa pitää uskaltautua tehdä mahtavia asentoja ja kantaa kroppa, pitää vahvana joka lihas. Sunnuntaina kävin muuten bodybalancessa, nyt pitää kesäloman jälkeen olla yhtä aktiivinen ja käydä tunneilla, ihan erilailla riittää energiaa. 

Eilen oli hetken aikaa lämmintä, sen lämpimän hetken mie halusin olla ulkona, joten kahvi ja läppäri ulos, katsoin periscopesta Emma Coopperin (FBO) Live lähetyksen, kumma miten toisen kokeneemman kollegan koulutus tai live- lähetys antaa taas virtaa ja ideoita omaan työhön. Myöhemmin selailin facebookkia ja eteen sattui ilmoitus myydään dc-fixiä ja miehän hain net heti, kun asui melkein naapurissa. Tietenkin ne piti saaha heti sinne minne ne kuvittelin, eli nyt tylsät upotetun kaapin ovet on uudistettu ja vetimiä vaille valmiit. Jos mietit laittavasti dc-fixiä johonkin, niin suosittelen, suorat tasaiset pinnat ainakin oli tosi nopea ja helppo tehdä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti