maanantai 1. elokuuta 2016

Tervetuloa elokuu!Uusi kuukausi ja uudet mahdollisuudet, mitä jos alottaisit ihan puhtaalta pöydältä, antaisit mielesi unelmoida, mitä sinä tässä kuussa haluat saavuttaa, mitä haluat tehdä? Joka aamu meillä on mahdollisuus päättää millainen päivästä tulee, jos aamulla heräät "väärällä jalalla" mitä päivästäsi yleensä tulee? Jos aamulla jo päätät että aamusta tulee hyvä, olet positiivinen ja iloinen, päivästä voi tulla vain hyvä, varo päivän aikana muuttamasta mielialaasi. Positiivisuus ja hymy tarttuu, huomaat että itsellä on hyvä olla ja muillakin tulee hyvä mieli <3 Mieti nyt mitä jos tekisit samalla tavalla kuukauden, miten kuvittelisit kuukautesi sujuvan? Mielellä ja mielialalla on suuri vaikutus meihin ja elämäämme! Muista pysyä positiivisena, älä takerru negatiivisiin asioihin! Päätin jo aamulla riippukeinussa auringonpaisteessa llökötellessäni, että tästä kuusta tulee hyvä, sitten aloin kuuntelemaan webinaaria ja tunne vain vahvistui! Tästä kuusta tulee tosi hyvä! 

Jottei tule liian syvällistä tekstiä, niin vähän meijän päivää: 
RAamupäivästä lähettiin kaupustelemaan, mielessäni kuvittelin haluavani ostaa jotain sisustus juttuja ja suuntasin Texiin, se kauppa ei vain sytytä minussa ostamisen halua, siellä on tosi sieviä juttuja, mutta en vain osaa kuvitella niitä meille! Kaupustelun jälkeen lähetiin viimein hakemaan mummolasta pyörät, menihän aiinä tovi että sain pyörät (minun ja tytön) ripusteltua telineeseen auton perään, muutaman kerran vekslasin ja vaihdoin ja pääsi luultavasti muutama voimasana. Vitsi että olin ylpeä itsestäni kun sain pyörät viimein kiinnitettyä autoon A niin että pysyvät paikoillaan ja B eivät hakkaa auton puskuriin rumia jälkiä! 


Kaupustelun jälkeen lähettiin käymään vähän kävelemässä, Jeminalla lähti kaveri mukaan, isommat tytöt pyörillä, Amanda potkupyörällä, otin vaunut mukaan, jotenkin aavistin että Amanda ei jaksa potkupyöräillä koko matkaa. Annoin tyttöjen päättää minne päin mennään; kohti Ikanoa ja lelukauppaa tie vei. Lompakon jätin kotiin, sillä shoppailuhaluani ei ollu tyydytetty ;) hienosti tytöt kävi Barnens Landin lelut läpi, vaikka tiesivät että mitään ei osteta, sitten käytiin katselemassa eläimiä Djur Magazinessä. Kotiin meno matkalla kun päästiin asfaltille Amanda halusi taas hypätä potkupyöräileen ja matka sujui leppoisasti. Mitä nyt tytöillä pitää pientä kinaa olla välillä, tyyliin elä tule niin lähelle :D 

Kotiin päästessä googletin reseptiä kesäkurpitsaata ja tähän Maku.fi sivuilta läytämästäni reseptistä kaikkia aineita läytyi kotoa: http://www.maku.fi/reseptit/kesakurpitsa-tomaattivuoka#kommentit
Malttamattomat seuralaiseni eivät jaksaneet odottaa 40 minuuttia uunissa paistoa ja lämmittivät jääkaapissa ollutta jauheliha-keittoa, kukaan ei halunnut edes maistaa äitin kesäkurpitsa-tomaattivuokaa. Pihvin lisukkeena aivan myu bueno, makua tuovat pesto ja fetajuusto! 

Illemmalla lähettiin Amandan kanssa ostaan porkkanoita kun kauppareissulla pitää tietty jotain unohtaa ostaa. Eksyttiin Rajalle kauppakeskukseen, ensiksi mentiin Anttilan loppuunmyyntiä katsastaan, onko muistaki ihan tolloa että juuri kalliilla remontoitu ja kokoonlaitettu uusi myymälä laitetaan kiinni, eikö muka ennen myymälän laittoa tiedetty että lappu tulee kohta luukulle?!? Haisee vilunki pelille :( tosi ikävä työntekijöille! No, mukaan tarttui uudet urheiluliivit, Segmark- merkkiset, oiskhan ollu :D puman-harmaat collarit, parit sloggin alushousut, tytöille hammasharjat, olikhan muuta. No shoppailuintoa sai tyydytettyä, jotain sisustushärpäkkeitä minun ajatukset unelmoi saavansa, vielä ei vain hahmota mitä. 


Nyt on liput plakkarissa syksyn koulutukseen isolla kirkolla, Success Day here we come! Hotelli varattu ja lapsille hoito hommattu, nyt innolla odotetaan! Aivan mahtavaa lähteä, varsinkin kun oma tiimiläinen lähtee mukaan hakemaan tason noususta pinssin lavalle :)Iltapalaksi puuro vanilja protskulla ja puolukoilla! Mukavasti puolukat taittaa Ultra vanija proteiinin makeutta, antavat väriä ja vitamiineja!

Sitten oli tyttöjen huoneen siivous ja petiin! 

Mukavaa yötä! Toivottavasti tänä yönä saa nukkua, viimeyönä salamointi, vesisade ja ukkosen jyrinä sai minut ja monet muut tällä alueella hereille, meillä onneksi kaikki muut nukkui. Vielä neljä päivää töitä ja loma :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti